TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектура A Coruña тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Студентите, които се интересуват от приложна математика, могат да изберат да следват в програми по архитектура. Брой дисциплини в такива програми разказват на студентите, как да се проектират икономически ефективни, визуално атрактивни и конструктивно осъществими сгради чрез подробно и задълбочено изучаване на инженерни принципи и техники за решаване на сложни задачи.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Магистратури Архитектура A Coruña. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в A Coruña директно тук!

2 резултата за Архитектура, A Coruña Filter

Магистър по архитектурен възстановяване

Universidade da Coruña
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Испания A Coruña

Степен на Учителя в Архитектурно рехабилитация е официално годишни проучвания с продължителност на цикъла с цел да се осигури обучение на високо ниво в областта на контрол и намеса във вградената наследство.

Магистър по архитектура

Universidade da Coruña
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Испания A Coruña

квалификационен титла за упражняване на регулираната професия архитект, които трябва да присъстват в степен по архитектурознание.