MASTERSTUDIES

Магистратури Архитектура Република Ирландия - Научете за магистратури Република Ирландия тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Архитектурата като научна дисциплина се фокусира върху историята на строителството и домашния дизайн в контекста на теченията на изкуството. Студентите могат да се запознаят с работите на за известни архитекти, да научат за различни архитектурни стилове в историята на Америка и Европа.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Магистратури по Архитектура в Република Ирландия. Научете информация за магистратури по Архитектура, контактирайте университетите директно.

1 резултата за Архитектура, Република Ирландия Filter

Архитектура на архитектурата

University College Dublin
Магистър
Септ. 2021
<
Редовно
<
2 години
01 Авг. 2021
Английски
Кампус

С учени, следващи стъпките на архитектурни гиганти като Франк Лойд Райт, Льо Корбюзие и Норман Фостър, спечелвайки кралския златен медал RIBA и международната награда RIBA, UC ...

Научете повече