Filter
Магистърски степени
Индонезия Semarang Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектура Semarang тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Архитектурата като научна дисциплина се фокусира върху историята на строителството и домашния дизайн в контекста на теченията на изкуството. Студентите могат да се запознаят с работите на за известни архитекти, да научат за различни архитектурни стилове в историята на Америка и Европа.

Индонезия прие високо качествена образователна система, която осигурява обучение в три основни нива с най-високо ниво е на университетско ниво. Напоследък страната модернизирани пет колежи изцяло да университетски нива с цел приспособяването дори и чуждестранните студенти, които желаят да учат в Индонезия. Програми за висше образование в Индонезия са акредитирани от Националния съвет за акредитация на висшето образование. Столицата на нацията "и е Джакарта.

Този град е един от най-големите университети в Индонезия: Semarang държавен университет. Нещо повече, това място е средище на известни университети като Soegijapranata Католическия университет, Султан Агунг ислямския университет, и Диан Nuswantoro университет.

Магистратури Архитектура Semarang. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Semarang директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Semarang

Степени
Място
Индонезия
Semarang
Тип на обучение
Темпо на обучение
Diponegoro University

Магистър по архитектура се съсредоточава върху Tropical Архитектура съвместима с индонезийски климат и география ... [+]

Магистратура по архитектура За да кандидатствате за магистър по архитектура се изисква следното:

Бакалавърска степен по Архитектура Engineering, ландшафтна архитектура, градоустройство, интериор дизайн, психология, строителство, археология, история, изкуство, както и друга релевантна основен GPA ≥ 2,75 (обхват 0-4) Притежават TOEFL резултат от най-малко 450 (PBT)

График за регистрация (веднъж годишно въз основа) СРОК I Дата на прилагане: декември - март Selection: март СЪОБЩЕНИЕ: март Стартиране на програмата: април - май... [-]

Индонезия Semarang
Запитване на информация
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски