Filter
Магистърски степени
Индонезия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Архитектура Индонезия - Научете за магистратури Индонезия тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Индонезия прие високо качествена образователна система, която осигурява обучение в три основни нива с най-високо ниво е на университетско ниво. Напоследък страната модернизирани пет колежи изцяло да университетски нива с цел приспособяването дори и чуждестранните студенти, които желаят да учат в Индонезия. Програми за висше образование в Индонезия са акредитирани от Националния съвет за акредитация на висшето образование. Столицата на нацията "и е Джакарта.

Магистратури по Архитектура в Индонезия. Научете информация за магистратури по Архитектура, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Индонезия

Diponegoro University

Магистър по архитектура се съсредоточава върху Tropical Архитектура съвместима с индонезийски климат и география ... [+]

Магистратура по архитектура За да кандидатствате за магистър по архитектура се изисква следното:

Бакалавърска степен по Архитектура Engineering, ландшафтна архитектура, градоустройство, интериор дизайн, психология, строителство, археология, история, изкуство, както и друга релевантна основен GPA ≥ 2,75 (обхват 0-4) Притежават TOEFL резултат от най-малко 450 (PBT)

График за регистрация (веднъж годишно въз основа) СРОК I Дата на прилагане: декември - март Selection: март СЪОБЩЕНИЕ: март Стартиране на програмата: април - май... [-]

Индонезия Семаранг
Запитване на информация
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски