TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектура Coimbatore тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Coimbatore е град, намерени в щата Тамил Наду, Индия и наскоро бе реализиране значителен ръст, което го прави център в областта на търговията и производството. Големият град се нарежда на четвърто място в южната част на Индия и в рамките на своите граници, има 55 инженерни институти, 7 университета, три лечебни заведения и др.

Магистратури Архитектура Coimbatore. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Coimbatore директно тук!

1 резултата за Архитектура, Coimbatore Filter

Магистър по архитектура

Hindustan University
Кампус Редовно обучение 2 години Юли 2019 Индия Chennai Delhi Coimbatore Оман Muscat Шри Ланка Colombo Kochi + още 7

Курсът има за цел насърчаването на архитектите, които са добре запознати с миналото, са наясно с последните новости и интелектуално обоснован, за да възприемат архитектура и дизайн за настоящето и бъдещето. Курсът ще се развива изследователска култура, където учениците се насърчават да се научат чрез експериментиране и разбират архитектура в разнообразен културен и екологичен контекст.