Filter
Магистърски степени
Индия Coimbatore Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектура Coimbatore тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Coimbatore е град, намерени в щата Тамил Наду, Индия и наскоро бе реализиране значителен ръст, което го прави център в областта на търговията и производството. Големият град се нарежда на четвърто място в южната част на Индия и в рамките на своите граници, има 55 инженерни институти, 7 университета, три лечебни заведения и др.

Магистратури Архитектура Coimbatore. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Coimbatore директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Coimbatore

Степени
Място
Индия
Coimbatore
Тип на обучение
Темпо на обучение
Hindustan University

Курсът има за цел насърчаването на архитектите, които са добре запознати с миналото, са наясно с последните новости и интелектуално обоснован, за да възприемат архитектур ... [+]

Курсът има за цел насърчаването на архитектите, които са добре запознати с миналото, са наясно с последните новости и интелектуално обоснован, за да възприемат архитектура и дизайн за настоящето и бъдещето. Курсът ще се развива изследователска култура, където учениците се насърчават да се научат чрез експериментиране и разбират архитектура в разнообразен културен и екологичен контекст.... [-]

Индия Chennai Delhi Coimbatore Kochi  + 1 Още
Юли 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски