Filter
Магистърски степени
Великобритания Northern Ireland Belfast Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектура Belfast тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Belfast има два университета - Queen "е университет в Белфаст и университета в Ълстър. Налице е също така Belfast институт допълнително и висше образование, сега известен като Belfast Metropolitan College, един от най-големите колежи в Обединеното кралство с 55 000 студенти.

Магистратури Архитектура Belfast. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Belfast директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Belfast

Степени
Място
Великобритания
Northern Ireland
Belfast
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Вълнуваща, творческа магистърска степен с акредитация от ARB и RIBA, за студенти с първа степен по архитектура, които желаят да преминат обучението си до финална квалифик ... [+]

Преглед

Вълнуваща, творческа магистърска степен с акредитация от ARB и RIBA, за студенти с първа степен по архитектура, които желаят да преминат обучението си до финална квалификация като практикуващ архитект.

Съдържание на учебната дисциплина

Вашият фокус ще бъде да изследваме връзките между критичната практика, проектирането и изследванията в създаването на архитектурни предложения. Работата, произведена през тази двегодишна магистърска програма, е съвместна работа между вас, нашите учени и практикуващи архитекти.... [-]

Великобритания Belfast
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски