MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Архитектура Machynlleth тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Архитектурата като научна дисциплина се фокусира върху историята на строителството и домашния дизайн в контекста на теченията на изкуството. Студентите могат да се запознаят с работите на за известни архитекти, да научат за различни архитектурни стилове в историята на Америка и Европа.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Магистратури Архитектура Machynlleth. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Machynlleth директно тук!

1 резултата за Архитектура, Machynlleth Filter

Магистри на устойчива архитектура

Centre for Alternative Technology
Магистър
<
Редовно
<
2 години
Кампус

Магистър по устойчива архитектура от Университета в Източен Лондон, базиран в Graduate School of Environment в Центъра за алтернативни науки ...

Научете повече