Filter
Магистърски степени
Република България Pernik Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектура Pernik тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Студентите, които се интересуват от приложна математика, могат да изберат да следват в програми по архитектура. Брой дисциплини в такива програми разказват на студентите, как да се проектират икономически ефективни, визуално атрактивни и конструктивно осъществими сгради чрез подробно и задълбочено изучаване на инженерни принципи и техники за решаване на сложни задачи.

България висшето образование предлага на студентите обучение заем, както и други финансово храна, докато обучение във висшите учебни заведения. След един студент завършва своето обучение, той или тя може да се присъедини към корпоративния свят с уменията, придобити от висшето образование.

Магистратури Архитектура Pernik. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Pernik директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Pernik

Степени
Място
Република България
Pernik
Тип на обучение
Темпо на обучение
European Polytechnical University

Образованието има за цел да осигури специализирано обучение в областта на обновяването, реконструкцията и модернизацията на сградите и съоръженията. Тази цел се постига ч ... [+]

Образованието има за цел да осигури специализирано обучение в областта на обновяването, реконструкцията и модернизацията на сградите и съоръженията. Тази цел се постига чрез разширяване и обогатяване на теоретичните знания в подготовката на студентите, което ще позволи реализацията на завършилите в широк спектър от дейности в областта на строителството.

Инженерите, получили магистърска степен в тази област, придобиват знания и умения за решаване на структурни и технологични въпроси, свързани с обновяването на сгради и съоръжения, включително анализиране на техническата документация, подбор на подходящи материали и системи, изпълнение на различни операции в строителния процес, свързан с обновяването на сгради и съоръжения, икономически познания и управленски умения в строителната практика.... [-]

Република България Pernik
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски