TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектура Mons тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Студентите, които се интересуват от приложна математика, могат да изберат да следват в програми по архитектура. Брой дисциплини в такива програми разказват на студентите, как да се проектират икономически ефективни, визуално атрактивни и конструктивно осъществими сгради чрез подробно и задълбочено изучаване на инженерни принципи и техники за решаване на сложни задачи.

Белгия, официално Кралство Белгия, е федерална държава в Западна Европа. Той е един от основателите на Европейския съюз и е домакин на ЕС "и централата, както и тези на няколко други големи международни организации като НАТО.

Магистратури Архитектура Mons. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Mons директно тук!

1 резултата за Архитектура, Mons Filter

Master en architecture

University of Mons
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Белгия Mons

L'architecture se situe aux croisements de différentes disciplines comme les arts et les techniques de construction, les sciences humaines et les sciences exactes.