Filter
Магистърски степени
Азербайджан Nakhchivan Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектура Nakhchivan тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Азербайджан висшето образование не само привлечени гражданите на страната, но и на чуждестранни студенти, особено от Близкия изток и Азия. Повечето от учебните програми се преподават на арабски език. Това е довел до езиковата бариера за чуждестранните студенти в Близкия изток и Азия, където се говори арабски.

Магистратури Архитектура Nakhchivan. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Nakhchivan директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Nakhchivan

Степени
Място
Азербайджан
Nakhchivan
Тип на обучение
Темпо на обучение
Nakhchivan State University

Специалността по архитектура е създадена във факултета по изящни изкуства. Факултетът по инженерство е създадена през 2005-2006 учебна година и председателят на архитекту ... [+]

магистър по архитектура

Специалността по архитектура е създадена във факултета по изящни изкуства. Факултетът по инженерство е създадена през 2005-2006 учебна година и председателят на архитектурата са били включени в състава му.

Две специалности функционираха на стола по архитектура през 2005-2006 учебна година:

Специалност по архитектура Специалност на промишлено и гражданско строителство ... [-]
Азербайджан Nakhchivan
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски