MASTERSTUDIES

Намерете най-добрите Алгебра тук!

Обикновено завършва в рамките на една или две години редовно записване, магистърската програма е усъвършенстван курс на обучение за студенти с бакалавърска степен. В зависимост от програмата студентите може да се наложи да завършат един или повече приемни изпити преди приемането.

Какво е магистър по алгебра и как се различава от другите математически степени? Подобно на по-общи степени по математика, магистър по алгебра включва задълбочено изучаване на теорията на числата, топологията и методите на приложната математика. Въпреки това, студентите в този тип програми се специализират в алгебра и геометрия, често завършват изследванията си в областта на математическата логика. Другите области на обучение, включени в тази степен включват хармоничен анализ, статистика, динамика на флуидите, научни изчисления и вероятност. Въпреки че теза проектите са най-разпространеният вариант за степени от този тип, студентите могат да имат възможност да разработят проекти заедно с факултета или местния бизнес.

Докато те завършат своето обучение, студентите в тази област често развиват силни изчислителни умения, умения с разнообразие от софтуер, свързан с математика, и превъзходни аналитични способности. Тези умения могат да осигурят трайни ползи за студентите в кариерата и личния им живот.

Разходите за факторинг за магистърска степен могат да бъдат трудни, тъй като институцията, локализацията на студента, местоположението на университета и статутът на записване на студентите са фактори, които могат да доведат до колебание на цената. За най-добри резултати студентите трябва да се свържат директно с техните бъдещи училища за повече информация.

Полето на математиката осигурява жизненоважна гръбнак за множество индустрии и науки. Кариерният потенциал на завършилите с висше образование е значителен и може да отведе учениците от изследователската лаборатория в класната стая или дори в заседателната зала. Завършилите могат да бъдат учители, актюери, статистици, научни изследователи и анализатори на данни, въпреки че в рамките на финансовите и технологичните индустрии могат да се предлагат много други възможности.

Математическите степени като магистър по алгебра обикновено са зависими от кампуса, защото те изискват лабораторни часове и работят в тясно сътрудничество с факултета, въпреки че някои програми могат да предлагат онлайн курсове като част от учебната програма. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

4 резултата за Алгебра Filter

Университетска магистърска степен по напреднала математика

Universidad Complutense de Madrid
Магистър
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
2 семестри
29 May 2020
испански
Кампус

Магистърът по усъвършенствана математика е въведен през 2012/13 г. като адаптация към EHEA на стария магистър по математически изследвания. Освен целта на предишната магистърс ...

Научете повече

Магистър по алгебра, геометрия и криптография

University of Bucharest
Магистър
Септ. 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Магистър по алгебра, геометрия и криптография

Научете повече

Магистър по алгебра, геометрия и теория на числата (ALGANT)

University of Bordeaux
MSc
Септ. 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
Френски
Кампус

Тази международна магистърска програма „Еразъм Мундус“ осигурява проучване и изследователска следа в чистата математика със силен акцент върху алгебрата, геометрията и теорият ...

Научете повече

Магистър по математика и моделиране. Специализация: Алгебра с криптография и кодиране

Linnaeus University
Магистър
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Тази програма ще подхожда на всеки, който се интересува от математика и иска да приложи своите умения за решаване на проблеми и за създаване на нови математически модели. Също ...

Научете повече