Търси тук за Актюерски науки Португалия

Намерете най-добрите Актюерски науки Португалия тук!

Актюерски науки

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Актюерска научна програма има за цел да запознае студентите с анализ на риска, по-специално в областта на застраховането. Програми обикновено съдържат няколко математика курсове, като статистика и смятане, както и курсове по анализ на риска, компютри и икономиката.

Португалия е една от най-топлите европейски страни. Университетът програми са много достъпни. Всъщност Португалия е една от най-ниските разходи за живот на студентите. Насладете се на големите плажове в Алгарве или старите крила на историята в столицата Лисабон.

Актюерски науки в Португалия. Съберете цялата информация за Актюерски науки и се свържете с училището директно тук.

Научете повече

Магистър по актюерска наука

ISEG - Lisbon School of Economics & Management
Campus Редовна форма September 2019 Португалия Lisbon

Магистърът по актюерска наука в ISEG (Университета в Лисабон) предлага солидна академична основа в областта на актюерската наука, статистиката и финансите. Тя е разработена в съответствие с международните изисквания за актюерската професия. Целта му е да обхване повечето от материалите, необходими за акредитацията на актюер в Европейския съюз, в съответствие с актюерската асоциация на Европа. [+]

Магистърът по актюерска наука в ISEG (Universidade de Lisboa) е проектиран в съответствие с международните изисквания за актюерската професия. Целта му е да обхване повечето от дисциплините, които са необходими за акредитацията на актюер в Европейския съюз, както е определено от Актюерската асоциация на Европа, както и по-голямата част от субектите на професионалните изпити за допускане като сътрудник на Института и Факултета на актюерите - IfoA - във Великобритания или на Обществото на актюерите в Северна Америка - SOA.... [-]