Filter
Магистърски степени
Пакистан Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Актюерски науки Пакистан тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Магистърска степен в актюерските науки степен е предназначен за студенти, които искат да се превърне в успешен актюер. Тя ще осигури средствата за извършване като актюер в различни сектори като финанси, управление на риска, застраховане и инвестиции.

Пакистан е дом на Indus долина цивилизация, която е сред най-старите в света. Английският е официален език, използван във всички правителствени и повечето образователни и бизнес субекти, а също така разбира и говори с различно ниво на компетентност от страна на много хора по целия Пакистан, особено по-горните класове и хора, които са преминали през по-високи нива на образование, както и тези, пребиваващи в по-големите градове.

Актюерски науки в Пакистан. Съберете цялата информация за Актюерски науки и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 резултата за Актюерски науки, Пакистан

Institute Of Business Management

Академичната наука, икономиката, математиката, статистиката, компютърната наука и физика, които се интересуват от изследване на актюерската наука, рисковете, които се раз ... [+]

The MS (AS & FC) степен Се съобразява с онези кандидати, които са демонстрирали високи академични постижения в програмите на ниво BS в областта на актюерската наука, икономиката, математиката, статистиката, компютърните науки и физика и са заинтересовани да проучат актюерската наука, управлението на риска, финансовата математика и компютърните науки в застраховането И финанси. Областите на изчислителното финансиране заедно с актюерската наука са / ще бъдат търсени национално и международно в банки, финансови институции, застрахователни компании.... [-]

Пакистан Karachi
Април 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски