Filter
Магистърски програми
Мароко Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Актюерски науки Мароко тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Актюерска програма наука учи студентите на умения, необходими за анализ на рисковете в застрахователния сектор. Тези програми обикновено имат мнозинство от класове в напреднали математически теми, заедно с предоставянето на студентите по образование в статистиките, застраховки, икономика и анализ на риска.

Мароко официално на Кралство Мароко. е най-югозапад от страните от Северна Африка. Той има Атлантическия океан и Средиземно брегове и здрав интериорни планината. Основните ресурси на мароканската икономика са селското стопанство, фосфати, туризма и текстил.

Актюерски науки в Мароко. Съберете цялата информация за Актюерски науки и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 Results in Актюерски науки, Мароко

Université Internationale de Rabat (UIR)

Капитанът SAFIR е насочена към студенти с научен опит (математика, Вероятности и статистика). The Master в актюерските бил партньорство и двойна диплома от Института по ф ... [+]

Магистър по актюерската и финансовата и инженерните науки на риска

Тази програма се преподава на френски език

Капитанът SAFIR е насочена към студенти с научен опит (математика, Вероятности и статистика). The Master в актюерските бил партньорство и двойна диплома с Института по Финансовия Наука и осигуряване (МСФО), най-старият френски тялото университет упълномощен да издава степен актюер. Партньорството формира с МСФО позволяват на студентите успешно приключване на майстор, получи втора степен: актюер МСФО и актюер AMA Специалист управление на риска, актюер или инженер е отговорен за предлагането на риска от стохастични модели, въз основа на теорията на вероятностите, за да управлява несигурно развитие на застраховането и финансова среда. Цели на Обучение Общата цел на магистърската SAFIR е да даде възможност на студентите да придобият теоретични и методологични знания, необходими за работа като оперативна рамка в различни области, свързани със застрахователните пазари и финанси, включително актюерска. Специалността актюерите възнамерява да обучи кадри, специализирани в приложения по математика, статистика и вероятност проблемите, свързани с моделирането и управлението на застраховането и финансовите рискове. Това обучение е също така да отговори на нуждите, изразени по отношение на умения, през последните години от областта на застраховането, финансите и застраховането. Търговските специализации Възможности са предимно в областта на застраховането, взаимни и пенсионни дружества, банки и финансови институции, както и одиторски фирми и консултантски актюери.Възможности за работа са изключително разнообразни, което е една от основните атракции на сектора. През 2010 г. на актюерската професия е била част от "десетте най-добри работни места за... [-]

Мароко Rabat
August 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски