Търси тук за Актюерски науки Мароко

Намерете най-добрите Актюерски науки Мароко тук!

Актюерски науки

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Актюерските програми науката са предимно фокусирани върху подготовката на учениците за анализ на застрахователните рискове и имат тежък акцент върху математиката. Предлага се в различни нива, тези програми също обикновено имат курсове по финанси, застраховане, компютърни изчисления и бизнес.

Мароко официално на Кралство Мароко. е най-югозапад от страните от Северна Африка. Той има Атлантическия океан и Средиземно брегове и здрав интериорни планината. Основните ресурси на мароканската икономика са селското стопанство, фосфати, туризма и текстил.

Актюерски науки в Мароко. Съберете цялата информация за Актюерски науки и се свържете с училището директно тук.

Научете повече

магистърска степен в актюерските науки и финанси и риск инженеринг

Université Internationale de Rabat (UIR)
Campus Редовна форма August 2019 Мароко Rabat

Капитанът SAFIR е насочена към студенти с научен опит (математика, Вероятности и статистика). The Master в актюерските бил партньорство и двойна диплома от Института по финанси и застраховане Science (ISFA), най-старата [+]

Магистър по актюерската и финансовата и инженерните науки на риска

Тази програма се преподава на френски език

Капитанът SAFIR е насочена към студенти с научен опит (математика, Вероятности и статистика). The Master в актюерските бил партньорство и двойна диплома с Института по Финансовия Наука и осигуряване (МСФО), най-старият френски тялото университет упълномощен да издава степен актюер. Партньорството формира с МСФО позволяват на студентите успешно приключване на майстор, получи втора степен: актюер МСФО и актюер AMA Специалист управление на риска, актюер или инженер е отговорен за предлагането на риска от стохастични модели, въз основа на теорията на вероятностите, за да управлява несигурно развитие на застраховането и финансова среда. Цели на Обучение Общата цел на магистърската SAFIR е да даде възможност на студентите да придобият теоретични и методологични знания, необходими за работа като оперативна рамка в различни области, свързани със застрахователните пазари и финанси, включително актюерска. Специалността актюерите възнамерява да обучи кадри, специализирани в приложения по математика, статистика и вероятност проблемите, свързани с моделирането и управлението на застраховането и финансовите рискове. Това обучение е също така да отговори на нуждите, изразени по отношение на умения, през последните години от областта на застраховането, финансите и застраховането. Търговските специализации Възможности са предимно в областта на застраховането, взаимни и пенсионни дружества, банки и финансови институции, както и одиторски фирми и консултантски актюери.Възможности за работа са изключително разнообразни, което е една от основните атракции на сектора. През 2010 г. на актюерската професия е била част от "десетте най-добри работни места за... [-]