Filter
Магистърски степени
Естония Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Актюерски науки Естония тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Актюерските програми науката са предимно фокусирани върху подготовката на учениците за анализ на застрахователните рискове и имат тежък акцент върху математиката. Предлага се в различни нива, тези програми също обикновено имат курсове по финанси, застраховане, компютърни изчисления и бизнес.

Естония е наред с други неща, известни със своите гори (те съставляват почти половината от територията на страната) и за това, че е единствената страна в Европа с почти пълна 4G покритие на мрежата. Естония осигурява високо ниво и международно признати образование, както и много университети в страната програми предлагат диплома по английска.

Актюерски науки в Естония. Съберете цялата информация за Актюерски науки и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 резултата за Актюерски науки, Естония

University of Tartu

2-годишна програма магистърска подготвя специалисти за финансовия сектор, банкови и застрахователни индустрии. ... [+]

2-годишно актюерите и финансов инженеринг магистърска програма подготвя специалисти за финансовия сектор, банкови и застрахователни индустрии в количествени методи за оценка на риска и хеджиране, предоставяне на знания и умения в две основни области - финансов инженеринг и застраховка математика.

Защо актюерите и финансов инженеринг? Специален акцент върху прилагат математически модели и количествени методи. Само програма от този вид в региона, отговарящи образователни стандарти на ЕС в актюерските математика. ... [-]
Естония Tartu
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски