TopMagistraturi.com

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Програмите по администрация и управление осигуряват на студентите придобиване на реална практика чрез следване в стажове и вземане участие в подготовка на реални проекти, а не само слушане на лекции. Обучението продължава средно до четири години и често пъти подразбира слушане на някои курсове, които по никакъв начин не са свързани с администрацията: биология, литература и други. Това разширява база знания и осигурява университетско ниво образование.  

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Online магистърска степен по бизнес администрация. Съберете цялата информация за онлайн майстор в Администрация и се свържете с училището директно тук!

10 резултата за Администрация, Дистанционно обучение Filter

МА в управлението и приложение на околната среда

Universidad Arturo Prat
Онлайн обучение Редовно обучение Запитване на информация Чили Santiago

Учителят по мениджмънт и управление на околната среда е насочена към професионалисти от различни висше образование, които се интересуват в управлението на проблемите на околната среда и проекти или предложения от различен характер, които изискват включването на променливата на околната среда.

Msed в студент администрация работи

University of Wisconsin La Crosse
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати La Crosse + още 2

С помощта на теорията на практикуващия модел, мисията на Администрацията по учебната дейност в степен програма за висше образование магистърска е да подготви студентските въпроси професионалисти с компетенциите да работят ефективно в рамките на сложни политически, икономически, културни и социални контексти на висшето образование ...

Капитанът на здравето администрация (MHA)

University of Phoenix Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Phoenix + още 1

Завършилите програмата MHA ще са подобрили управлението / административната фон и площ специалност чрез завършването на учебна програма, която дава на студентите с най-новите теории и съвременните приложения практики.

Програма MicroMasters в здравната администрация (Doane University)

edX
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 8 - 40 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Cambridge + още 1

Програмата за управление на здравеопазването MicroMasters ще запознае обучаващите се с управленски и лидерски рамки, теории и казуси, специфични за здравните организации. Той също така ще подготви студентите за уменията да управляват сложните въпроси, присъщи на системите на здравеопазване и водещи в сектора на общественото здравеопазване.

Програма MicroMasters в сертифицирания мениджър по начин на живот (Doane University)

edX
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 10 - 50 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Cambridge + още 1

Програмата Certified Lifestyle Medicine изпълнителната програма MicroMasters ще ви запознае с рамки за лидерство и ще ви подготви да управлявате сложните въпроси в областта на общественото здравеопазване, здравните системи и свързаните с тях индустрии. Ще научите уменията, необходими за предотвратяване и справяне с болестите на човека чрез използване на медицина на живот и модели за предоставяне на здравни услуги, базирани на населението, които ангажират индивида, общността и по-голямото общество.

Завършил магистърска степен по счетоводство и административно консултиране [Последни 3 места]

Life Learning
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Италия Milan

Съдържанието на курса е интердисциплинарно и варира от бизнес и управленска икономика до данъчно и търговско право. Life Learning в сътрудничество с д-р Емилио Кортесели представя "Магистър по счетоводство и административно консултиране", който предоставя необходимата информация за практическото управление на основните аспекти на счетоводството на компанията, за да се знае постоянно икономическата и финансова ситуация.

Двойна магистър по бизнес администрация и магистърска степен в здравната администрация

The University of Scranton Online
Онлайн обучение Редовно обучение 30 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Scranton

Степента на MBA-MHA съчетава двете учебни програми в една удобна програма. Спечелете вашата степен по-бързо и с по-малко кредити от всяка програма поотделно. MBA-MHA предлага широк бизнес опит и задълбочено разбиране на здравните системи, за да ви подготви за ефективно управление на здравните организации.

Магистър по управление на здравни услуги (MPA)

Mercy College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Dobbs Ferry USA Online + още 2

Повишаване на образованието и перспективите за кариера в здравеопазването Мениджърите в здравеопазването играят ключова роля в днешната бързо променяща се здравна среда.

Магистър по здравна администрация

Queens University of Charlotte Online
Онлайн обучение Задочно обучение 24 месеца Януари 2020 Съединени Американски Щати Charlotte

Куинс Университета на Шарлот онлайн Магистър на здравеопазването администрация предлага приложен учебен план, изграден на универсални бизнес практики и принципно ръководство преведени на здравеопазването среда.

Магистър по архиви и архивиране

San Jose State University - School of Information
Онлайн обучение 1 - 7 години Август 2020 Съединени Американски Щати San Jose

Магистърската програма за обучение по архиви и документи в Университета за информация в Университета в Сан Хосе подготвя студентите за кариера в бързо развиващите се области на управление на архиви, корпоративни архиви и управление на информацията.