close

Филтри

Преглед на резултатите

Научете за магистратури Агробизнес Хаен тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си… Научете повече

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Завършване специалност Агробизнес дава знания на потребители, търговци на дребно, търговци и производители на суровини, както и способността да се запази веригата работи изгодно.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Jaén жителите на града все още имат силна връзка с тяхната култура. Хората са над 100 000 в брой. Той е известен на света като града на зехтин. Градът е дом на университета в Хаен.

Магистратури Агробизнес Хаен. Научете цялата информация за магистратури Агробизнес, контактирайте университетите в Хаен директно тук!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Испания
format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Universidad Internacional de Andalucía UNIA
Хаен, Испания

Ролята, която играят земеделските кооперации в света и по-специално у нас, е огромна. Следва да се уточни, че кооперацията е компания, безусловно и стабилно свързана със селск ... +

Ролята, която играят земеделските кооперации в света и по-специално у нас, е огромна. Следва да се уточни, че кооперацията е компания, безусловно и стабилно свързана със селската среда, фермера и животновъда, за която упражнява лидерство в местната икономика и при фиксирането на населението на територията, като по този начин допринася за баланса и управлението на същото, което ги прави истински агенти на развитието на селските райони. -
Магистър
Редовно
10 месеца
Английски
14 Окт. 2021
24 Септ. 2021
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение