MASTERSTUDIES

Задочно магистърска степен - Търсене на онлайн Програмите за магистърска степен в Свети Пьолтен - Задочно магистърска степен в Свети Пьолтен

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Получаването на магистър изисква две години на обучение След като получава бакалавърска. Тази усъвършенствана степен може да помогне на учениците да постигнат своите образователни и професионални цели, като най-тежките условия на студенти по магистърски влакови програма помогне в уменията и знанията, които са им необходими, за да се приземи на кариерата на мечтите си.

 

Австрия, официално Република Австрия е федерална република и без излаз на море страна от около 8,47 милиона души в Централна Европа.

Градът инфраструктура се развива бързо, и това е довело и до ръст на учебните заведения и центрове. Някои от тези съоръжения включват Санкт Пьолтен Университета за приложни науки, философско-богословски университет и много други.

Задочно Програмите за магистърска степен, Online магистър от най-добрите университети в Свети Пьолтен. Намерете Online майстор в Свети Пьолтен тук!

Резултати Filter

Магистър по приложни изследвания и иновации в компютърните науки

St. Pölten University of Applied Sciences
Магистър
Септ. 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Англоезичната магистърска програма обучава експерти за професионална дейност в интерфейса между индустрията и научните изследвания. Снабдени с дълбоки познания в научните изсл ...

Научете повече

Магистър по кибер сигурност и устойчивост

St. Pölten University of Applied Sciences
Магистър
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

Силната зависимост от цифровите технологии във всички сфери на живота и бизнеса изисква сигурни и устойчиви информационни и комуникационни системи. Новата ни магистърска прогр ...

Научете повече