Filter
Магистърски степени
Грузия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Авиостроене Грузия - Научете за магистратури Грузия тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Магистърска степен по авиационна coveres развитието на самолети и включва производство, операции и процеса на проектиране. Научете изкуството на производство на самолети от началото етап до края на производството.

Образование в Грузия е частично финансиран за тези хора, преследването образование на възраст между 18 и 35 години. Тази система дава възможност на студентите да придобият практически умения и знания, която помага на целия свят са изправени пред предизвикателствата на 21-ви век.

Магистратури по Авиостроене в Грузия. Научете информация за магистратури по Авиостроене, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

1 резултата за Авиостроене, Грузия

Други възможности в тази научна област:
Georgian Aviation University

Факултет по въздушен транспорт Бизнес администрация и мениджмънт подготвя специалисти с бакалавърска и магистърска степен със специалност: Air управление на транспорта. ... [+]

Факултет по въздушен транспорт Бизнес администрация и мениджмънт подготвя специалисти с бакалавърска и магистърска степен със специалност:

управление Въздушен транспорт (на английски език) Финансово счетоводство и управление счетоводство туризъм

Професионалните образователни програми в областта на обучението на въздушни товарни персонал и обучение счетоводител също са на разположение.... [-]

Грузия Tbilisi
Август 2019
Редовно обучение
2 years
Кампус
Научете повече на английски