Търсене на магистратури Авиостроене Bad Honnef тук

Научете за магистратури Авиостроене Bad Honnef тук!

Авиостроене

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

A кариера в авиацията е предизвикателство и най-възнаграждаване в същото време. Магистърска степен в областта на авиацията студенти обхваща области от авиацията управление, въздушен превоз на товари, поддръжка техники за планиране и операции.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Bad Honnef е курортен град в Германия, близо до Бон в Rhein-Sieg, Северен Рейн-Вестфалия.

Магистратури Авиостроене Bad Honnef. Научете цялата информация за магистратури Авиостроене, контактирайте университетите в Bad Honnef директно тук!

Научете повече

Магистър по Международен мениджмънт · авиация

IUBH Campus Studies (for NON-EU students)
Campus Редовна форма September 2018 Германия Berlin Bad Honnef + още 1

Над четири семестъра, магистър Международния кодекс за управление на · авиация ще ви подготви да поеме международна роля за управление на авиационните ... [+]

Магистър по Международен мениджмънт · авиация

Над четири семестъра, капитанът International Management · авиация ще ви подготви да поеме международна роля управление в авиационния бизнес. В течение на програмата, ще се прилага стратегически и оперативни концепции за управление на международния авиационен бизнес. Вашият степен обръща специално внимание на създаването на успешни и стойност за повишаване на бизнес модели в авиацията. Има и силен акцент върху стратегическото планиране и управление на операции в международен контекст. Вие също така ще дойде да се разбере ролята на държавните регулатори, които са важна част от операционната рамка на сектора на въздухоплаването.... [-]