Търсене на магистратури Авиостроене Северен Рейн-Вестфалия тук

Научете за магистратури Авиостроене Северен Рейн-Вестфалия тук!

Авиостроене

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Много от темите, включени в авиацията сделка с проектиране и производство на самолети, но има и райони, които се фокусират върху въздушния трафик и въздействието на самолети и други въздухоплавателни средства на околната среда. Обща авиация също могат да бъдат разделени на гражданската и военната авиация.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Северен Рейн-Вестфалия е най-голямата държава в Германия. Също така е дом на четири от най-големите градове на Германия. Държавата има над 17 милиона души. В провинция Северен Рейн-Вестфалия е дом на 14 университета и над 50 учебни заведения.

Магистратури Авиостроене Северен Рейн-Вестфалия. Научете цялата информация за магистратури Авиостроене, контактирайте университетите в Северен Рейн-Вестфалия директно тук!

Научете повече
В момента няма програми за показване за Магистратура Авиостроене Германия Северен Рейн-Вестфалия.  Опитайте други категории Магистър по изкуствата (MA) Авиостроене.

Търсене на подобни програми