Filter
Магистърски програми
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете повече за магистратури по Авиационна безопасност тук!

Магистърската степен е дългосрочна цел, която много студенти преследват. Тази квалификация може да позволи на един студент да бъде считан за експерт в своята област на обучение. След завършването на бакалавърската степен може да е краят на обучението на студент или да доведе до докторска програма.

Какво е магистър по безопасност на въздухоплаването? Магистър по безопасност на въздухоплаването обикновено е предназначен да помогне на обучителите на SMS да ръководят административните промени в своята индустрия. Тъй като технологията напредва в авиационните среди, фирмите обикновено се нуждаят от работници, квалифицирани да работят със своите протоколи и системи за безопасност. По принцип студентите се научават как да наблюдават и подобряват авиационната безопасност. Тази степен обикновено отнема две години, за да завърши след четири години като бакалавър.

Освен солидна кариера, учениците често учат умения в управлението, междуличностната комуникация и лидерството. Без тези умения трудно могат да бъдат изпълнявани висши работни места.

Цената на един УО в областта на авиационната безопасност може да варира според училището и местоположението. Всяка страна има свои собствени стандарти за ценообразуване, както и самите институции. Важно е изследването да бъде направено по-рано.

Магистърска степен по авиационна безопасност може да отвори вратата за много различни възможности за кариера. С придобитите умения студентите могат да се окажат директор по безопасността, мениджър по разследванията по безопасността или мениджър по безопасността. За да се запълнят тези работни места, от едно лице се изисква да отговаря за разработването, подобряването и дори въвеждането на протокол за безопасност за авиационната индустрия. Той или тя ще бъдат квалифицирани, за да помогнат на компанията им да спазва всички изисквания и стандарти за безопасност.

Уроците могат да се вземат онлайн или лично в университет. Има и много училища, които предлагат онлайн курсове. Те често са най-подходящи за студенти, които може да не успеят да стигнат до колежа. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване
Other options within this field of study:

1 Results in Авиационна безопасност

ENAC

Системата за ENAC Advanced Management магистър безопасност в авиацията е предназначена за настоящи или бъдещи SMS мениджъри, отговарящи за разработването, внедряването, и ... [+]

Съдържанието и целите

ENAC Advanced Master SMS в авиацията е предназначена да обучава SMS мениджъри, които ще ръководят структурните и административни промени в рамките на организацията си, преместването й от реактивно мислене до предсказуемо мислене.

В опит да достигне следващото ниво на безопасност на въздухоплаването, международните органи за гражданско въздухоплаване (ICAO, EASA, FAA), както и на IATA изискват организации и институции, така да прилагат система за управление на безопасността (SMS) за управлението на рисковете за безопасността. Съответните полета включват: самолети проектиране и производство, въздушни операции, аеронавигационна поддръжка, обслужване на въздушното движение, летището и организации за обучение.... [-]

Франция Toulouse
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски