Търсене на магистратури Авиационен мениджмънт Newcastle тук

Научете за магистратури Авиационен мениджмънт Newcastle тук!

Авиационен мениджмънт

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Сърцевина доставчик на града на висшето образование е Университета за Нюкасъл. Има и други кампуси на големите университети, разположени в Нюкасъл, които предлагат различни Завършил и бакалавърски курсове.

Магистратури Авиационен мениджмънт Newcastle. Научете цялата информация за магистратури Авиационен мениджмънт, контактирайте университетите в Newcastle директно тук!

Научете повече
В момента няма програми за показване за Магистратура Авиационен мениджмънт Австралия Newcastle.  Опитайте други категории Магистратура.

Търсене на подобни програми