МА Визуална комуникация

Общ преглед

Описание на програмата

Обзор на курса

Вярваме, че най-успешните дизайнери са културни новатори, които чрез своята практика информират, убеждават и забавляват. Чрез нашия MA визуален комуникационен курс ще развиете уверен дизайнерски глас и ще създадете изключително портфолио от работа в готовност за съвременния професионален свят.

Ще проучите механизмите за предаване на съобщения и смисъл чрез разнообразен набор от медии, ще бъдете насърчавани да развиете нови умения за укрепване и информиране на вашата дизайнерска практика и ще придобиете разбиране за наборите умения, необходими за печат, движение и дигитален дизайн.

Ще имате възможността да подобрите практиката си в областите, необходими, за да станете творчески лидер и да продължите към кариера в широкото поле на визуалната комуникация, която включва области като печатни медии, потребителско изживяване, дизайн на движения, уеб дизайн , изложбен дизайн и реклама, сътрудничество с други членове на нашата творческа общност.

MA Visual Communication е създадена да ви помогне да развиете глас като автор и новатор, като ви оборудва с уменията и знанията за идентифициране и решаване на дизайнерски проблеми в междудисциплинарни среди, включително традиционна и дигитална печат, движещи се изображения и 3D студиа.

Ще се научите да подхождате към дизайна като агент на промяната - стратегия за положителна трансформация на поведението по желани и устойчиви начини.

Водени от Хю Харвуд и екип от опитни професионални дизайнери с връзки на най-високото ниво на индустрията - включително Slawa Harasymowicz, Вида Vega и Jayoon Choi - ще научите чрез редица лекции, брифинги за проекти, семинари, писмени задачи, група критика и индивидуални уроци.

Продължителност на обучението:

 • Една година на пълно или две години на непълно работно време

Подробности за курса

Срок едно

Определяне на вашата практика

 • Ще проучите творческата практика, за да информирате подробно за вашето проектно предложение по-късно в курса. Отделът има за цел да предостави структурирана рамка, която да ви позволи да изследвате потенциала на методите, идеите и темите във вашата дисциплина, както и да ви помогне да информирате и да намерите своята практика.

Втори мандат

Контекст и метод

 • Чрез поредица от лекции и семинари, вие ще участвате активно в редица актуални дебати, които осигуряват културен и интелектуален контекст за разглеждане на идеите във визуалната комуникация. Програмата се занимава с интердисциплинарни въпроси чрез обсъждане на теорията и разглеждането на конкретни проекти и текстове, ръководени от дизайна.

Разработване на проекти

 • В този модул ще разработвате темите и фокуса на вашия окончателен проект, оценявайки и тествайки целите на вашето предложение през продължителен период на самостоятелно проучване. На този етап разработването на вашия проект ще бъде ръководено и поставено под въпрос чрез уроци, групови критики и презентации, които ще подкрепят напредъка на вашата работа и ще осигурят строга критична оценка от персонала, връстниците и професионалните практици. Докато насърчавате непрекъснатото проучване и поставяне под въпрос на вашите идеи, вие ще продължите процеса на разработване на подходящи методи и стратегии за реализиране на вашия проект, докато започнете да работите по-независимо като изследовател и практикуващ, усъвършенствайки вашите изследователски въпроси и методите на изследване, които използвате ,

Срок три

Реализация и разпространение

 • Ще приложите знания и опит, натрупани в предишни звена, за реализирането на вашия окончателен магистърски проект - кулминацията и консолидирането на вашите обучения под формата на разрешено произведение или труд. Той трябва да показва съгласуваност и иновации на професионално ниво на резолюция. Ще се изисква също така да подготвите критичен документ, предназначен да отразява конкретния практически резултат от проекта за УО, неговата интерпретация и успеха му като демонстрация на вашия подход към творческата практика чрез научни изследвания.

Такси и допълнителни разходи за курс

Такси за обучение

Таксите за курс годишно за влизане през 2020 г. са:

 • Студенти от Великобритания и ЕС на пълен работен ден - 8 000 паунда
 • Студенти от Великобритания и ЕС на непълно работно време - 4000 паунда
 • Международни студенти на пълен работен ден - £ 16 250 (стандартна такса)
 • Международни студенти на пълен работен ден - £ 15 600 (пълна такса за ранно плащане)

Допълнителни разходи за курс

В допълнение към таксите за обучение, моля, вижте допълнителните разходи за курс за влизане през 2020 г.

Тези такси са правилни само за посочената учебна година. Разходите могат да се увеличават всяка година по време на студентския период на продължаваща регистрация на курс в съответствие с инфлацията (при условие на максимално регулиран лимит на такса за обучение). Всяка корекция за продължаващите студенти ще бъде или под нивото на прогнозата RPI-X.

Такси отстъпки и стипендии

За да подкрепим всички наши настоящи студенти и нашите скорошни възпитаници във Великобритания и ЕС да преминат към следващото ниво на обучение, ние разработихме нова гама отстъпки за такси в редица курсове.

 • Прочетете повече за отстъпките от таксите

съоръжения

Средствата за визуална комуникация включват специализирани студия с пространство както за лична, така и за групова работа; дигитални медийни пакети с Macs, програмирани с най-новия софтуер за индустриален дизайн, включително Adobe Creative Suite, Final Cut Studio, Final Cut Pro, Soundtrack Pro и Autodesk Maya. Разполагаме със студия за фотография и обработка и отпечатване на тъмни стаи за черно-бяла филмова фотография; печатни студия с достъп до литография, ситопечат, офорт и релефен печат.

Какво казват нашите ученици

„Ученето в UCA определено е едно от най-великите преживявания, които съм имал. Мога да почувствам креативни и енергични вибрации навсякъде в кампуса. Екипът на UCA в кампуса е наистина полезен и приятелски настроен, те подкрепят по много начини, независимо от дали имаме нужда от академичен или личен съвет. "

Ka I Lei, MA Визуална комуникация

Изисквания за вход

Изисквания за влизане във Великобритания

 • Степен на отличие или еквивалентна квалификация по предмета или свързана дисциплина

и / или

 • Подходящ трудов опит, демонстриращ способността ви да следвате на следдипломно ниво.

Ще бъдат разгледани и кандидатите, които могат да представят сериозно решение за прием във връзка с конкретен проект и могат да демонстрират потенциала си за завършване на курса по задоволителен начин.

Международни изисквания за влизане

За да видите еквивалентните изисквания за влизане за вашата страна, моля, проверете нашия уебсайт.

Вашето портфолио

Ще се наложи да присъствате на Деня на кандидата и да донесете портфолиото си за оценка. Допълнителна информация за това как да съставите портфолио и специфичните изисквания за примери за работа, които трябва да бъдат включени, ще бъде предоставена на Портала за кандидатстване, след като кандидатствате.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Научете повече

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Свиване
етажерка за ноти , Epsom , Farnham , Рочестър , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Още По-малко