Капитанът на преподаване (първично)

Общ преглед

3 locations available

Описание на програмата

Защо да учим в Notre Dame


В Университета на Нотр Дам Австралия се гордее със своите малки класове и грижовен общността атмосфера, както и ангажимента си за високи постижения, пастирска грижа и социална справедливост. Университетът е в състояние да предложи уникално личен подход към преподаването и ученето. В резултат на това, Notre Dame може да помогне на учениците да развият умения и увереност, за да могат да успеят в избраната от тях област. Също така, защото Notre Dame е университетски град, студентите да имат достъп до всички социални, спортни и културни дейности Fremantle може да предложи, като обучение, така образователен и културен опит.

&nbsp

&nbsp

Магистър по Технология (Основно)


Това е стандартна практика в обучението на учители за учениците със съответните бакалавърски степени, за да продължите в Diploma една година Завършил образованието (Dip Ed), за да придобият квалификация за преподаване.


Notre Dame е с две години на обучението по магистърска програма, която повече от два пъти размера на практикум на диплома за образование и дава възможност на учениците да поемат по-постепенен подход към по-училищно развитие на обучението компетентност. Има две възможности училищни опит през двете години на курса, на обща стойност 20 седмици практически занимания: срочни две през първата година и срок три през втората година.


Първичните курсове преподава в Notre Dame даде на учениците:

  • Обширна компонент училище опит в размер на 20 седмици на път в училище повече от две години
  • Силна подкрепа договореност менторинг
  • Възможност за преподаване във всички области на обучение учебна програма
  • Силната интеграция на теория и практика
  • Курсова, че е съвременна, практически, интерактивни и се концентрира върху решаването на проблеми
  • Professional отражение върху практиката
  • Постигането на работодателя, държавни и регистрация,
  • Излагането на възникващите учебни технологии
  • Акредитация да преподава религиозното образование в католическо училище (по желание)
  • Изисквания, на които преподават в католическо училище (ако е необходимо)

&nbsp

&nbsp

Форма на обучение и оценка


Студентите могат да предприемат проучване като непълно работно време или пълно работно време студент, започващ през първия семестър (февруари) или втори семестър (от юли), предмет на устройството за свободни стаи. Оценката на компетентност във всяко отделение се състои от урок производителност, редица задачи или проекти по време на семестъра и изпит.

&nbsp

&nbsp

Възможности за кариера

Възпитаниците на Notre Dame намерят работа в католическата, независим и държавните училища и да имат висок процент на заетост успех.

&nbsp

&nbsp

Изисквания за прием


Заявленията трябва да бъдат получени най-малко един месец преди началото.Все пак, има ограничен брой места, налични в завършил курсове и те ще се наситят на първи дошъл първи обслужен, така че ранното прилагане се насърчава.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

В Университета на Нотр Дам Австралия (Unda) е една от изгряващите звезди на австралийските университети. Основана през акт на парламента на Западна Австралия през декември 1989 г., той вече има над 70 ... Научете повече

В Университета на Нотр Дам Австралия (Unda) е една от изгряващите звезди на австралийските университети. Основана през акт на парламента на Западна Австралия през декември 1989 г., той вече има над 7000 студенти, записани в трите си кампуса в Fremantle, Сидни и Broome. Основателите на университета е в Университета на Нотр Дам в САЩ (NDUS), един от най-великите световни католически университети и еталон за Unda. Тя е предоставила Unda с вдъхновение; защитник; идеи и модели; "обучение в чужбина" студенти и преподаватели, както и наличието на нейните лидери на нейните отделения и управителни съвети. &nbsp Notre Dame Австралия е австралийски университет, който е прегърнала двете съвременния Australian университетска традиция и древните и уважаваната традициите на католическите университети в Европа и Северна Америка.Той се стреми да бъде университет, който специализира в превъзходството на висшето образование. Нейната цел е образованието и обучението на младите хора за влизане основните професии: медицина, право, обучение, медицински сестри, счетоводството и финансите, физиотерапия, консултиране, здравни науки и свещеничеството. &nbsp Университетът е особено забележително с ролята си на лидер в големите традиционни професионални дисциплини на здравеопазването и образованието, толкова дълго, свързана с мисията на Църквата в Австралия. Тя също така приема специална роля в образованието на и сервиз на, коренното население на Северна Австралия. &nbsp Notre Dame е среден размер, частен университет, който получава публично финансиране в редица области. Значителен брой от студентите имат места в здравеопазването и образованието области, финансирани от австралийското правителство.Той се ангажира да осигури, доколкото е възможно, студентите получават индивидуално, качествено образование в грижа и среда на обучение. Около 10 на сто от студентите е международен. &nbsp Университетът има за цел да произвежда "индустрия готови" завършили студенти, които са много в търсенето от австралийските работодатели. &nbsp На университета три кампуса, в Fremantle, Сидни и Broome са поразително красив и много удобен. Те осигуряват идеалното място за първа класа студент опит университета. Свиване