Капитанът на консултиране

Общ преглед

3 locations available

Описание на програмата

Това Магистър по консултиране е пълна програма време, за да бъде завършен за две години и се предлага от курсова работа, практическа насоченост и дисертация. Това е Masters програма, която се основава на учен / практикуващ модел и има значителен компонент практика в него.

&nbsp

&nbsp

ПОСТАВЯНЕ, надзора и казуси


Разположения ще бъдат организирани от консултиране координатор и ще се проведе до университетското градче. Общо не по-малко от 50 часа от консултиране практика, а не по-малко от 30 часа надзор ще бъде изискване, разбира се. Затвори комуникация ще се проведе между поставянето и хода координатор. Два казуса ще бъде представен като курс изискване (един на всеки шест месеца) на базата на консултиране на клиентите на разположение.

&nbsp

&nbsp

Дисертация


Като се има предвид практикуващ характер на програмата, се счита за целесъобразно, че дисертацията трябва да се занимава с някакъв областта на консултиране практика.


Работата трябва да бъде първоначалното разследване в одобрена тема и трябва да допринася за общата организация на консултиране знания.


Предложения за дисертацията трябва да бъдат обсъдени с координатора на курса преди края на първия семестър на обучение.


Докладът трябва да бъде на не по-малко от 13 000 думи с дължина с изключение на препратки и библиография и не повече от 15 000 думи.


Изследването трябва да бъде добре обосновано и използват или количествени orqualitative методи.

&nbsp

&nbsp

Структурата на курса


Предпоставка
Психология на развитието или други еквивалентни


Семестър 1
Теории и подходи за консултиране
Консултиране умения на редакцията
Преживяване Група / Умения за фасилитиране
Изследователски методи
Workshop разказ Therapy

&nbsp

Семестър 2
Преживяване Skills Група облекчения
Консултиране двойки и семейства
Изследователска тема & Представяне Семинар
Етични проблеми в професионален живот
Trauma консултиране (Workshop)
Психосексуално Therapy (Workshop)


Семестри 3 & 4
Поставяне / надзор / Казуси *
Дисертация *
* Година дълго

&nbsp

;

РЕЗУЛТАТИ


В края на студенти магистърска степен степен ще:


• са изградили на знанието вече опит.
• да могат да работят в различни настройки и с
различни клиенти.
• Идентифициране и обсъди връзките между теория, практика и
лична осведоменост.
• Идентифициране, да се обсъждат и съпоставят основни понятия и
проблеми в различни теоретични модели.
• Разпознаване и правилна реакция при самостоятелно
нараняване / суицидно поведение.
• Познава методите за анализ.
• демонстрираха способността да се извършва независима
изследвания.
• Да бъде компетентен в работата с двойки, семейства и в
група.
• Имат опит на не по-малко от 50 часа консултиране
практика и 10 часа наблюдение.

&nbsp

&nbsp

&nbsp

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЗАПИСВАНЕ


Заявленията трябва да бъдат получени най-малко един месец преди
започване. Все пак, има ограничен брой места, налични в
следдипломни курсове и те ще се наситят на първи дошъл firstserved основа, така че ранното прилагане се насърчава.

Последна актуализация Септ. 2013

За учебното заведение

В Университета на Нотр Дам Австралия (Unda) е една от изгряващите звезди на австралийските университети. Основана през акт на парламента на Западна Австралия през декември 1989 г., той вече има над 70 ... Научете повече

В Университета на Нотр Дам Австралия (Unda) е една от изгряващите звезди на австралийските университети. Основана през акт на парламента на Западна Австралия през декември 1989 г., той вече има над 7000 студенти, записани в трите си кампуса в Fremantle, Сидни и Broome. Основателите на университета е в Университета на Нотр Дам в САЩ (NDUS), един от най-великите световни католически университети и еталон за Unda. Тя е предоставила Unda с вдъхновение; защитник; идеи и модели; "обучение в чужбина" студенти и преподаватели, както и наличието на нейните лидери на нейните отделения и управителни съвети. &nbsp Notre Dame Австралия е австралийски университет, който е прегърнала двете съвременния Australian университетска традиция и древните и уважаваната традициите на католическите университети в Европа и Северна Америка.Той се стреми да бъде университет, който специализира в превъзходството на висшето образование. Нейната цел е образованието и обучението на младите хора за влизане основните професии: медицина, право, обучение, медицински сестри, счетоводството и финансите, физиотерапия, консултиране, здравни науки и свещеничеството. &nbsp Университетът е особено забележително с ролята си на лидер в големите традиционни професионални дисциплини на здравеопазването и образованието, толкова дълго, свързана с мисията на Църквата в Австралия. Тя също така приема специална роля в образованието на и сервиз на, коренното население на Северна Австралия. &nbsp Notre Dame е среден размер, частен университет, който получава публично финансиране в редица области. Значителен брой от студентите имат места в здравеопазването и образованието области, финансирани от австралийското правителство.Той се ангажира да осигури, доколкото е възможно, студентите получават индивидуално, качествено образование в грижа и среда на обучение. Около 10 на сто от студентите е международен. &nbsp Университетът има за цел да произвежда "индустрия готови" завършили студенти, които са много в търсенето от австралийските работодатели. &nbsp На университета три кампуса, в Fremantle, Сидни и Broome са поразително красив и много удобен. Те осигуряват идеалното място за първа класа студент опит университета. Свиване