Господарят на информационни системи за управление (оптимизъм) степен е предназначен за студенти търсят професионална кариера в информационните системи. The оптимизъм съчетава информация теорията на системите с "ръце на " подход към обучението информационни системи проектиране и реализаторски умения. Управление теми са особено подчерта.

&nbsp

The оптимизъм степен разполага с наскоро преразгледани учебната програма дават възможност на учениците да се разработи основа от ключови теми ISYS включително управление и стратегия, хора и организации, ИТ архитектура и системи за развитие.

&nbsp

Освен тях, дванадесет часа от избираеми дисциплини са задължителни, даде на студентите-голяма гъвкавост на допълнителни системи за учене информация и / или за управление на теми по техен избор. Всички оптимизъм класове съдържат в основата теми на етика, комуникация, професионализъм, екип динамика, контрол, управление на риска, управление на проекти, гъвкавост и адаптивност.

&nbsp

The оптимизъм програма има петгодишен интегриран вариант за студенти BYU в бакалавърската програма на информационните системи, както и възможност за студенти, които вече са завършили бакалавърска "и степен. Завършването време за студенти с бакалавърска "е степен зависи от бакалавърската си голяма и размера на предварително обучение на информационните технологии.

Прегледайте още 2 курсове в Marriott School of Management, Brigham Young University »