Капитанът на изкуствата - богословски изследвания

Общ преглед

3 locations available

Описание на програмата

Магистър - богословски изследвания (курсова работа)

&nbsp

Богословие винаги е поддържала централно място в живота и мисията на християнската общност. Неговото централно значение за живота на общността произтича от факта, че това е чрез Теология, че Църквата започва да разбира своята собствена вяра и обяснява, че вярата на другите.


Образование в Богословския поради това е необходимо за развитието на човека на вярата, тъй като е от централно значение за упражняването на всички министерства, да и ръкоположен, насочени към съобщението и споделяне на тази вяра.


В него се разглеждат, между другото, такива важни въпроси като природата на Бог, вида на Бог и е открил за нас в Исус Христос, естеството на самоличност и на човечеството, човешки произход и съдба, християнската общност и присъствието на Бог с нас сега в Spirit.

&nbsp

&nbsp

Структурата на курса


Всички ученици, които предприемат Магистър-богословски изследвания степен трябва да попълнят следните четири единици (или еквивалентен):

 • Христология
 • Мистерията на Христос 4: Църквата и тайнствата
 • Основи на моралното богословие
 • Писанието и Църквата

&nbsp


MODE 1: Курсова

 • 7 единици на 500 ниво
 • 1 единица при 400/500 ниво
 • 7 от 8 единици, трябва да бъде по богословие
 • 1 единица може да бъде взето от свързани дисциплини на религиозното образование. Образование Leadership, правосъдие Изследвания или Философия
 • Включва четири необходимите единици (или еквивалентен)

&nbsp


MODE 2: Курсова и изследователски проект

 • 4 единици на 500 ниво
 • 1 единица при 400/500 ниво
 • Включете четири необходимите единици (или еквивалентен)
 • Изследователски проект (еквивалент на три единици) в дисциплината по теология (15 000 думи)
 • 4 от 5 единици трябва да бъде по богословие
 • 1 единица може да бъде взето от свързани дисциплини на религиозното образование, образование, правосъдие Лидерски проучвания на философията

&nbsp

&nbsp

Форма на обучение и оценка


Студентите могат да предприемат проучване като непълно работно време или на пълен работен ден студенти, започващ през първото полугодие, през зимата или в Term Втори семестър, предмет на устройството за свободни стаи. Оценката на компетентност във всяко отделение се състои от урок производителност и редица задачи, или проекти по време на семестъра.
Може да е възможно за този курс да бъде завършен през външен режим с единици в зависимост от наличността.

&nbsp

&nbsp

Изисквания за прием


Notre Dame насърчава заявления от хора от всички среди и взема под внимание тяхното академично представяне на приложението, както и техните лични качества и постижения. Академик изисквания са, както следва:

 • Бакалавър по теология (или еквивалентен) или бакалавърска степен в друга дисциплина от курсовата
 • Бакалавър по теология (или еквивалентен) или бакалавърска степен в друга дисциплина от курсовата работа и научно-изследователски проект.

Заявленията трябва да бъдат получени най-малко един месец преди началото. Въпреки това, има ограничени свободни места в курсове за следдипломна и те ще се наситят на първи дошъл първи обслужен така ранното прилагане се насърчава.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

В Университета на Нотр Дам Австралия (Unda) е една от изгряващите звезди на австралийските университети. Основана през акт на парламента на Западна Австралия през декември 1989 г., той вече има над 70 ... Научете повече

В Университета на Нотр Дам Австралия (Unda) е една от изгряващите звезди на австралийските университети. Основана през акт на парламента на Западна Австралия през декември 1989 г., той вече има над 7000 студенти, записани в трите си кампуса в Fremantle, Сидни и Broome. Основателите на университета е в Университета на Нотр Дам в САЩ (NDUS), един от най-великите световни католически университети и еталон за Unda. Тя е предоставила Unda с вдъхновение; защитник; идеи и модели; "обучение в чужбина" студенти и преподаватели, както и наличието на нейните лидери на нейните отделения и управителни съвети. &nbsp Notre Dame Австралия е австралийски университет, който е прегърнала двете съвременния Australian университетска традиция и древните и уважаваната традициите на католическите университети в Европа и Северна Америка.Той се стреми да бъде университет, който специализира в превъзходството на висшето образование. Нейната цел е образованието и обучението на младите хора за влизане основните професии: медицина, право, обучение, медицински сестри, счетоводството и финансите, физиотерапия, консултиране, здравни науки и свещеничеството. &nbsp Университетът е особено забележително с ролята си на лидер в големите традиционни професионални дисциплини на здравеопазването и образованието, толкова дълго, свързана с мисията на Църквата в Австралия. Тя също така приема специална роля в образованието на и сервиз на, коренното население на Северна Австралия. &nbsp Notre Dame е среден размер, частен университет, който получава публично финансиране в редица области. Значителен брой от студентите имат места в здравеопазването и образованието области, финансирани от австралийското правителство.Той се ангажира да осигури, доколкото е възможно, студентите получават индивидуално, качествено образование в грижа и среда на обучение. Около 10 на сто от студентите е международен. &nbsp Университетът има за цел да произвежда "индустрия готови" завършили студенти, които са много в търсенето от австралийските работодатели. &nbsp На университета три кампуса, в Fremantle, Сидни и Broome са поразително красив и много удобен. Те осигуряват идеалното място за първа класа студент опит университета. Свиване