Интегриран магистър по архитектура

Общ преглед

Описание на програмата

The План магистър курс на обучение в архитектурата от португалоезичния Университета в Порто следва препоръките на Хартата на образованието в архитектурата на домейн, съвместна програма на МСА (харта за архитектурното образование) и ЮНЕСКО.

Учителят по архитектура се ръководи от високо взаимодействие между практика и обучение, чрез: - основан изследвания в практиката на проекта; - Методи на строителство, както и свързаните с тях дисциплини; - За проекта като синтез на знанията, придобити и като централен елемент на архитект обучение.

цели

Архитектурата е интердисциплинарна област, която се състои от няколко компонента: хуманитарни науки, социални и физически науки, технологии и творчески изкуства. Това обучение трябва да се разглежда като проява на отношението към концептуализира, координира и изпълнява работата корени в хуманистичната традиция.

Основната цел на курса е да подготви обобщен архитекти могат да разрешат потенциални противоречия между различните изисквания, на нуждите на обществото и околната среда и превръщането на територията във всичките му аспекти и географски рамки.

Знания, способности и умения, за да бъдат придобити

Курсът на архитектурата има за цел да даде на студентите с набор от умения, придобити в областта на действия, свързани с архитектурната среда и пространственото планиране. Поради това е цел на португалоезичния Университета в Порто подготвят специалисти могат да се подготвят проучвания, планове и архитектурни проекти; да координира управлението и ръководството на произведения; да планира и оценява действията, докладвани в областта на архитектурата и урбанизма; и за извършване на научни изследвания в областта на теория, история и практика на архитектурата.

Бъдещите проучвания

Учителят по архитектура се състои от два цикъла. Студентите, които завършат курса Архитектура в португалоезичния Университета в Порто, завършване на 2-ри цикъл, могат да се запишат в докторски курсове. все още може студенти от други висши училища се присъединяват към 2-ри цикъл (Advanced Архитектура изследвания) този курс в португалоезичния Университета на Порто, след завършване на първи цикъл (диплома по архитектура в общи изследвания) в Университета на които идват от.

перспективи за кариера

Отворени професионални дейности са всички се отнасят до области, знания и вселени върху практиката на архитектурата, урбанизма, планиране и управление на градовете, научни изследвания и преподаване.

По този начин, предвидени възможности за работа са:

  • професионална практика като архитект в либерален режим;
  • Професионална практика като архитект в частни институции и строителни фирми;
  • централната и местната публична администрация (общини, държавни институции и местни технически служби);
  • Научни изследвания и преподавателска.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

At the Universidade Lusófona do Porto (ULP), we believe our school and its courses have many relevant aspects that invite all those who are currently facing these choices, to choose to study at the Un ... Научете повече

At the Universidade Lusófona do Porto (ULP), we believe our school and its courses have many relevant aspects that invite all those who are currently facing these choices, to choose to study at the Universidade Lusófona do Porto. Свиване