Подготовка на световни лидери за глобална общност

Програмите за магистърска степен "Максуел" помагат на професионалистите, работещи в професионалните среди, да запълнят пропуските си в уменията или знанията си, да се подготвят за бъдещи управленски и политически предизвикателства, да задълбочат разбирането си за критични глобални проблеми

Нашите програми са гъвкави по проект, позволявайки на студентите да завършат степента, която им позволява графикът, на пълно или непълно работно време. Предлагаме програми в Сиракуза, Вашингтон, както и онлайн.


Изпълнителен магистър по публична администрация (EMPA) Училище за гражданство и обществени въпроси "Максуел" - университет "Сиракуза"

Нашата програма EMPA помага на професионалистите в сектора на обществените услуги, занимаващи се с повишаване на квалификацията, да усъвършенстват своите лидерски умения, за да подобрят кариерата си

Изпълнителният магистър по публична администрация (EMPA) подготвя мениджърите на обществените услуги да предприемат следващата стъпка във водещи организации в публичния, неправителствения сектор, НПО и частния сектор. Завършили професионалисти, работещи в междинни кариери със седем или повече години опит, търсят нашата програма да запълнят пропуските в своите умения или знания, да се подготвят за бъдещи управленски и политически предизвикателства или да пренасочат плановете си за кариера.

Гъвкава и индивидуализирана програма в кампуса

Учебната 30-кредитна EMPA в университета може да бъде завършена на пълно работно време за една календарна година или на непълен работен ден според графика и професионалните изисквания на студента. Форматът на гъвкавия майстор, който включва три основни курса и седем избираеми учебни плана, дава възможност на студентите, които се грижат за средните специалности, да приспособят учебната програма към техните професионални и организационни потребности. Студентите могат да изберат до четири курса за висше образование от други отдели в Максуел или дори от други училища в университета в Сиракуза.

Различни студенти и перспективи

Степента привлича професионалисти от бизнеса от цял ​​свят. Международните студенти съставляват около половината от нашите студенти и идват от 20 различни страни, допринасяйки за вълнуваща и уникална учебна среда.

Курсовата работа кани учениците да разглеждат въпроси от сравнителни и интердисциплинарни гледни точки.

Области на обучение

Студентите избират област на обучение, в зависимост от вашите кариерни цели.

Екологична политика и администрация
Международната и националната политика за сигурност
Международно развитие
Обществено управление и управление на нестопанските организации
социална политика
Финансов анализ и управление на държавното и местното управление
Управление на технологиите и информацията

Специализиран фокус чрез сертификати за напреднали изследвания

Заедно със степента EMPA, студентите в кампуса могат да подобрят своя учебен опит, като едновременно получават 12-кредитен сертификат за напреднали изследвания (CAS) в специализирана област. Сертификатите включват:

Разрешаване на конфликти
Управление и лидерство на електронното правителство
Екологично вземане на решения *
Управление на здравните услуги и политика
Лидерство на международни и неправителствени организации
Постконфликтна реконструкция
Публичната администрация
Управление на публичната инфраструктура и лидерство *
Проучвания за сигурността
* 15 кредитни CAS

Изпълнителен магистър по международни отношения (EMIR)
Училище за гражданство и обществени въпроси "Максуел" - университет "Сиракуза"

Изпълнителният магистър по международни отношения (EMIR) се фокусира върху глобалната сцена и подготвя професионалисти със седем или повече години опит за следващата стъпка в кариерата си и за сложните предизвикателства и възможности, пред които са изправени световните ръководители.

Интердисциплинарната програма привлича различни професионалисти от НПО, правителствени министерства, федерални агенции и различни организации с нестопанска цел и частния сектор. Студентите могат да завършат 30-кредитната програма EMIR за пълен работен ден за една календарна година или на непълен работен ден, за да отговарят на техните графици и професионални изисквания. Като част от степента, студентите избират кариера, регионален фокус и изборни курсове.

Кариера

Степента привлича професионалисти, които желаят да придобият опит в една от шестте кариера:

Външна политика
Политика за глобално развитие
Глобални пазари
Глобална сигурност
Преговори и разрешаване на конфликти
Транснационални организации и лидерство.

Регионален фокус

Освен това е необходим регионален фокус в един от петте географски региона:
Африка
Азия
Европа
Латинска Америка
Средния Изток

Специализиран фокус чрез сертификати за напреднали изследвания

Заедно със степента EMIR, студентите в университета могат да подобрят своя учебен опит, като едновременно получават сертификат за акредитиране на 12 кредита (CAS) в специализирана област. Сертификатите включват:

Разрешаване на конфликти
Управление и лидерство на електронното правителство
Екологично вземане на решения *
Управление на здравните услуги и политика
Лидерство на международни и неправителствени организации
Постконфликтна реконструкция
Публичната администрация
Управление на публичната инфраструктура и лидерство *
Проучвания за сигурността
* 15 кредитни CAS

Изпълнителен магистър по международни отношения във Вашингтон, DC (EMIR в DC)
Училище за гражданство и обществени въпроси "Максуел" - университет "Сиракуза"

Първата изпълнителна степен по международни отношения, предлагана от голям изследователски университет в сътрудничество с водещ световен мозъчен тръст

Изпълнителният магистър по международни отношения във Вашингтон, в сътрудничество с Центъра за стратегически и международни изследвания (CSIS), е предназначен за професионалисти, които се стремят да напреднат в кариерата си и да задълбочат разбирането си за критичните глобални въпроси.

Използвайки силните страни на Максуелската школа и на CSIS, тази уникална магистърска програма е несравнима възможност да се научи от учените в един от най-изявените международни политически мозъчни тръстове, като спечели степен от висше училище за висше образование по публични дела.

Гъвкав формат, предназначен за заети професионалисти

Нашата програма EMIR в DC предлага на студентите от средния курс 30-кредитна (10-курсова) учебна програма, която може да бъде завършена на непълен работен ден в рамките на 18 месеца. Нашата програма настанява изискани графици, като предлага вечерни семинари и кратки, интензивни сесии.

Програмата EMIR в DC интегрира основни курсове с изисквания за професионална писта, регионални семинари и избирателни способности, за да осигури солидна, но динамична и гъвкава основа, за да предостави на амбициозни лидери уменията и глобалната перспектива, необходими за кариерното развитие.

Учебна програма, базирана на умения и опит

Нашите курсове съчетават практически знания, казуси и симулации с академични изследвания и професионално изграждане на умения.

Съчетаване на академичните постижения и реалния опит

Освен предлагането на строга академична основа, програмата предоставя възможности да работи заедно с водещи експерти в областта на политиката, да допринася за личните изследвания и политическите препоръки и да получава професионално обучение, насочено към напредъка в правителствените, бизнес и нестопанските сектори.

Предвид сложността на днешната глобална среда е по-важно от всякога да има интердисциплинарно разбиране за предизвикателствата пред международната общност. Тази програма позволява на специалистите да разберат тази информация, като прилагат иновативно мислене за реални сценарии.

Известен факултет и учени за междусекторно образование

Студентите работят в тясно сътрудничество с факултета по математика Syracuse и Washington, както и с водещи учени и колеги от CSIS. Тази комбинация от обучение от университетски преподаватели и университетски учени, които са работили на високо равнище в правителствени, нестопански и частни сектори, осигурява богата рамка, която обединява теорията и практиката и е специално пригодена към нуждите и целите на студента от "междинния".

Несравнима учебна среда

Нашата програма EMIR в DC предлага уникална лаборатория за наблюдение и проучване на международните отношения от първа ръка. CSIS е известна с това, че информира вземащите решения и оформя критични външнополитически дебати по света.

Центърът организира повече от 500 публични събития годишно, посрещайки световните лидери и водещи световни лидери в международната сигурност, включително чуждестранни министри, държавни глави, представители на гражданското общество, журналисти и ръководители на бизнеса.

Студентите имат възможност да се включат в живота в CSIS чрез потапящ се проект. Капсът дава възможност на студентите да завършат проект за политически изследвания по същество, вграден в една от тематичните или регионалните програми в CSIS. Като част от този опит студентите организират семинари, чиято цел е да усъвършенстват професионалните умения и да общуват със служители от висши училища и политици.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 2 курсове в Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Syracuse University »

Този курс е Онлайн обучение, Редовно обучение
Duration
12 - 18 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
1,630 USD
за кредитен час