Завършил ще бъде в състояние да ръководи образователни иновационни проекти с възможности за проектиране, избор, производство и оценка на използването на технологии в контекста на образованието. Програмата позволява на учениците да проучат обхвата на използването и производството на учебни ресурси, като например възможностите, предлагани от виртуалната и увеличена реалност за творческо и трансформативно преподаване.


Изисквания за приемане

  • Чилийските и чуждестранните кандидати трябва да представят своето оригинално или легализирано чилийско свидетелство за средно образование пред нотариус.
  • Представете ясно и четливо копие от двете страни на личната карта.
  • Да се ​​съобразят с останалите изисквания, установени от университета за влизане, за съответното състезание или програма.


Описание на режим

Онлайн режим позволява на иновациите в строителството на обучение, който съчетава използването на множество мултимедийни ресурси (видео, интерактивни модули, анимации, игри, викторини, виртуално взаимодействие, цифрови библиотеки, видео-конферентна връзка, виртуални стаи и т.н.), с помощта на платформата виртуално обучение Universidad UNIACC .

По този начин студентите развиват своите процеси по гъвкав начин, съобразно собствените си характеристики, да улесняват ученето си чрез самоуправление на времето, да правят изследванията, работата и личния живот съвместими, като по този начин получават максимална полза от индивидуалната мотивация.


отвор


Дали данък мито, наложено и Записванията?

За информация относно тарифите и стойност в началото на следващата клас, моля свържете се с отдел Прием на студенти.
Програма с обучение на:
  • испански

Прегледайте още 8 курсове в Universidad UNIACC »