Бразилия

Изследване в Бразилия

Висшето образование в Бразилия

Три различни видове висши учебни заведения съществуват в Бразилия: университетите, които провеждат изследвания и наемат преподаватели, които притежават докторска степен; университетските центрове, които предлагат голямо разнообразие от курсове, но не са научни изследвания, ориентирани; и интегрирани способности, които са по-малки, висши учебни заведения, които се нуждаят от одобрение от Министерството на образованието Бразилия "и преди да се предложат нови степени, сертификати и курсове. Докато по-голямата част от държавните и федералните-експлоатирани университети не начислява такса за обучение, по-малки училища, управлявани от общинските governements могат да начисляват такси да посещават училище.

Защото бразилски градуса не следват традиционната йерархия образователна степен в повечето други страни, учениците трябва да имат предвид, че бакалавърски степени (доценти 'S и бакалавърска ' S) градуса, се наричат ​​ "възпитаник " (graduação) в Бразилия ,Получаването на бакалавърска 'S (bacharelado) степен отнема между четири до шест години и позволява на ученика да работи като лекар или адвокат в Бразилия

A лисансие (Licenciatura) степен отнема около четири години, за да завърши и позволява носителят на степен да работят в такива професионални работни места като вторични или началното училище инструктори. Получаването на диплома технология отнема най-кратък период от време - около два years-- и предоставя на физическите лица с умения да работят в тясно специализирани области за професионално развитие, като туристическа мениджър или селскостопански бизнес мениджър.

Следдипломна градуса наречени "Lato смисъл на думата " също са на разположение, които показват един студент се е специализирала в конкретен учебен предмет. Въпреки това, тази степен няма да позволи на студентите да следват докторантура. Вместо това, ученикът се интересуват от докторска степен ще трябва да печелят strictu смисъл на думата майстор "и диплома, а не " Lato смисъл на думата ".Капитаните на програми Бизнес Администрация степен в Бразилия, се считат за Lato програми смисъл на думата.

Министерство на образованието Бразилия "и не признава ползването на кредити в нейната система на висше образование, но разчита на колко часа на студент е натрупал по време на академичната си кариера. Например, учениците печелят между 850 и 1200 часа на университетското обучение в Бразилия (един пълен работен ден година в университет) ще са натрупали около 30 американски кредити или 60 ECTS ако в колеж в САЩ или страна на Европейския съюз.

 

Вестибуларния

Вестибуларния е Бразилия "и университетска приемен изпит, който може да се приема само веднъж годишно. Подобно на акта или SAT изпитите, дадена в САЩ, вестибуларния може да отнеме между 1-5 дни, за да завършат и тестове студенти в знанията си по математика, литература, биология, физика, история и португалски език.Тъй като държавен университет за обучение в Бразилия е безплатна и с отворен слотове са ограничени, съществува силна конкуренция сред студентите, които вестибуларния. Алтернативно, студенти, посещаващи частен университет, където се изисква обучение, не са подложени на конкурентоспособността, предоставена на държавните университети и обикновено получават вход с по-малко от перфектни Вестибуларното резултати.

 

Изисквания за получаване на студентска виза

Студентите, които желаят да присъстват на бразилския университет ще трябва да вземат вестибуларния ако не вече притежават десетки от подобен приемен изпит (като САЩ SAT или ACT), който може да се използва на мястото на Вестибуларното резултати. Попълнен формуляр за кандидатстване за виза трябва да бъде подадено онлайн на бразилския консулство, заедно с нотариално заверено копие на лиценз "и водач " и или идентификационна карта на ученика.Две паспортни снимки, копие от студентска 'S полет маршрут или самолетни билети (доказателство за напускане), копие от ученика "свидетелство за раждане и, доказателства, че студентът има достатъчно средства, за да плащат за дневни разходи, докато учи в Бразилия и писмо за покана от университета студентът ще присъства също е необходима, преди Министерство на образованието Бразилия "и ще издадат студентска виза.

 

Защо да учим в Бразилия?

Бразилски университети предлагат хиляди различни специалности, вариращи от области като социалната справедливост и хидротехнически за управление на ресурсите на биологичното разнообразие и електротехниката. Технологични изследвания е щедро финансирана от правителствени агенции, които отдават изключително голямо значение на аеронавтиката, селското стопанство и използването на възобновяеми ресурси.Бразилия 'S най-уважаваните технологични центрове включват Cruz институт Освалдо, бразилският селскостопански изследвания Corporation и космическа агенция бразилския, който се слави като най-модерната пространство и астрономия програмата сред всички други страни от Латинска страни.

За Бразилия

Федеративна република Бразилия е най-голямата страна в Южна Америка, дом на близо 200 милиона души, които се радват един на света "е най-бързо развиващите се икономики. Бразилия "и бреговата линия е близка до Атлантическия океан, с останалите си граници кант страните от Гвиана, Венецуела, Суринам, Колумбия, Перу, Боливия и Френска Гвиана. Един от основателите на Латинския съюз, Г-20, на Съюза на южноамериканските нации и Организацията на обединените нации, Бразилия се смята за "megadiverse " страна, един от само 17 в света. Той е дом на много разновидности на естествена среда и дивата природа, както и защитени местообитания, които съдържат голямо количество природни ресурси. Политически, Бразилия е демократична република се управлява от президент, който е глава на правителството. Тази страна е също така наскоро идентифицирани като значителен нововъзникващите мощност сред развитите страни.

 

Основни факти за Бразилия

  • Бразилия има сложна и компактна система на реките, които включват Amazon, Negro и Парана реки. В река Амазонка е най-големият обем на водата, съдържаща се във всяка река в света и е втората по дължина река на Земята
  • Почти една четвърт от света "и гори се намират в Бразилия, най-вече, състояща се от амазонската джунгла. Тропическите гори на Амазонка е дом на повече видове маймуни, отколкото всяко друго място на Земята
  • Soccer (Futebol) е Бразилия "е най-популярният спорт. Студентите ще откриете, че всеки средно голям град те посещават, докато учи в Бразилия има един или повече футболни стадиони
  • Една трета от Бразилия "и два милиона жители работят в селскостопанския отрасъл. Кафе на зърна, царевица, пшеница, захарна тръстика, ориз и соя са Бразилия 'S първични култури
  • Едно от седемте чудеса на света, Христос Изкупителя статуя, се намира в Рио де Жанейро
  • Столицата на Бразилия е Бразилия, където основните висши учебни заведения, като Университета на Бразилия, се намират на Централен университет Brasilia (UniCEUB) и Католическия университет в Brasilia (UCB)
  • Антрополозите са изчислили, че най-много до 60 племена съществуват в тропическите гори на Амазонка, че все още трябва да осъществи контакт с цивилизацията

 

Бразилия "и климата

Въпреки че най-вече тропическите, Бразилия "и климат прави обхващат няколко други различни подтипове като semiarid, умерен, Екваториална и субтропичен. В северната част на Бразилия проявява топли и влажни екваториални температури, които водят до растеж на обширни гори, докато централната Бразилия предлага тропически савани. Semiarid пустини поздравят гостите, пътуващи в североизточната част на Бразилия и хората, живеещи в южната част на Бразилия са заобиколени от умерените гори дебели с иглолистни дървета. Северна и Централна Бразилия опит големи количества валежи и не са така наречените "суха " сезон. Средните температури за целия диапазон страната от 75 градуса по Фаренхайт (24 по Целзий) до ниска от 60 градуса по Фаренхайт (15 по Целзий), с най-ниски температури настъпили около Sao Paulo площ.

 

Езиците в Бразилия

Конституцията на Бразилия потвърждава официалния език, португалски език, който се говори от 98% от населението. В допълнение, португалски е единственият език, използван по телевизията, радиото, вестниците и за целите на всички бизнес сделки. Наскоро правителството приела закон, че мандатите използва бразилския жестомимичен език (Везни) в държавни и образование, свързани с услуги. Единствената страна, в Северна и Южна Америка да се говори португалски, Бразилия счита езика много важна част от тяхната култура и национална идентичност, която ги отличава от съседните страни, които говорят най-вече испански.

 

Религията в Бразилия

Бразилия е дом на повече практикуващи католици от всяка друга страна в 75 процента от населението твърди, че практикуват католицизма.Християнство, юдаизъм, будизъм, протестантството и афро-бразилските религии включват останалите 25 процента от времето. В момента Бразилия "и Министерството на образованието съобщава, че близо 35 католически университети са създадени в страната.

 

Бразилия "е на валути

В "истински " е името на Бразилия "е валута, която се обозначава с " R $ "знак или код " BRL ". Всяка реално се равнява 100 сентавос. Студентите, които желаят да получи диплома в Бразилия трябва да са наясно, че разходите за живот в Бразилия е относително висока, особено разходите, свързани с настаняване, произведени продукти (уреди, дрехи, електроника) и транспорт. Освен това, като някакъв вид здравно осигуряване е силно препоръчително, тъй като средната цена на посещение на лекар е около 250 реала, или 100 долара в щатски долари. Месечни такси за комунални услуги се различават значително, с ток и вода, обикновено са включени в месечната такса за наем за апартамент.

Учебни заведения

Учебни заведения и университети в Бразилия

Учебни заведения и университети за онлайн обучение в Бразилия