Австрия

Проучване в Австрия

Висшето образование в Австрия

Австрия предлага образованието след средното надзора и финансиран от Федералното министерство за наука и изследвания. Австрия 'S 11 частни университети и 23 държавни университети осигуряват на студентите подробен списък с научна степен и по-висока образователна система, която сега обслужва масите, а не на елита, както го направи преди 1960. Всички студенти в един момент са свободни да прилагат към държавен университет и специалност всяка област на обучение те искаха, процедура, която наскоро преживя няколко промени. Въпреки Австрия все още позволява на правоимащи ученици до големи по няколко предмета едновременно, неправителствения сектор, отговорен за образователната система е вече постави ограничения на място за няколко области на изследване. В момента, тези теми са: психология, биология, стоматология, хуманната медицина, икономически науки, журналистика и ветеринарна медицина.

Като се започне от 2001 г., студенти, посещаващи австрийски университет вече не се ползват безплатно образование. Въпреки това, студентите от Европейския съюз или Европейското икономическо пространство (ЕИП), които завършват своето образование ВРИС в минимално количество от време (три години) не е нужно да плащат за образованието си. Други студенти трябва да плащат за обучение на € 370 ($ 500) за срок, ако те са австрийски граждани и € 700 ($ 950), ако те не са австрийски граждани.

Получаването бакалавър степен по Австрия обикновено отнема три години. Получаването на магистърска степен или докторантура обикновено отнема още две-три години, в зависимост от вида на обекта и спецификации, в която студентът се записва.

 

Университети за приложни науки (Fachhochschulen)

Университети за приложни науки се различават от традиционните австрийски университети в които те са създадени, за да се настанят студенти, които искат да се научат на практически умения над академични знания.Като студент присъства на Fachhochschule, че няма да бъде позволено да избират своите курсове толкова свободно, колкото може да бъде най-академично ориентирани университет. Това е да се гарантира, че всички студенти, които влизат в Университета за приложни науки завършил в рамките на препоръчаните три години.

 

Австрийските частни университети

От 2001 г. всички частни университети трябва да бъдат акредитирани, преди те да са законно разрешено да даде научни степени. Федералното министерство на образованието, науката и културата има право да предостави акредитация. В момента, 13 частни университети, работещи в Австрия са напълно акредитирани. Някои от тях включват Европейския университет мир, Фройд Университет Зигмунд (Виена) и на Парацелз Medizinische Privatuniversität (Залцбург).

 

Научните степени

A степен Магистър е първа степен дава на учениците, които завършват 4-6 годишен курс на в социалните науки, природни науки, хуманитарни науки, право или икономика. Студентите от специалност селското стопанство или инженерство ще получат диплом-Ingenieur при завършване на програма степен. Напоследък някои австрийски университети започнаха да издават "градуса и преди Магистър или магистър " бакалавър степента ите.

Медицината е единствената област на изследване, в което един студент може да спечелите докторска степен след най-малко шест години посещава университет. Много области на образованието, включително медицината, търсенето, че учениците пишат и достави хартия изследвания нарича Diplomarbeit, която обикновено е средно поне 100 страници.

 

Видни австрийските университети

Основана през 1365, Университета на Виена е най-известният от университетите Австрия 'S и разполага с три центъра и 15 факултета, които включват Факултети по компютърни науки, психология, бизнес и икономика, физика, химия и математика. Има и Центрове за молекулярна биология, преводач изследвания и спортната наука. Двама други високопоставени австрийски университети са в Университета на Инсбрук и Карл-Францен-Universität Грац.


Прилагането на University Austrian

За да кандидатствате като Бакалавърския (наречена "първия цикъл "), ученик трябва да има валиден сертификат от предишния си училище, удостоверяващ, че те притежават квалификацията, за да влезете във висше учебно заведение. Студентите, които са членки на ЕИП, трябва да са завършили средно образование преди квалификациите да присъстват австрийски университет.Вие също ще трябва да докажете, че може да се говори немски и английски език, както и да предприемат допълнителни квалификационни класове, ако е необходимо.

Преди студенти могат да кандидатстват за магистърска "програма и в Австрия, те трябва да са получава бакалавърска степен " степен ите или друга степен равностойна на диплома за бакалавър "е в съответствие с австрийските образователни изисквания.

Някои от най-конкурентните специалности в Австрия приема студенти според средните стойности точкови клас подбрани от предходната учебна работа. Студенти от ЕС могат да превърнат своята GPA на австрийската система с помощта на СИР (European Converter Grade). Non-европейски студенти могат да получат достъп до стандартната класове сравнителна скала, използвана от европейските студенти да се изчисли тяхната Austrian GPA.

Немският език е език на преподаване в Австрия. От студентите се изисква да представят доказателство за познанията си по немски език, чрез осигуряване, получени от предишни изследвания или дипломи, получени от приема на курсове по немски език резултати.

 

Здравно осигуряване

На Европейския съюз и Европейското икономическо пространство учениците ще трябва да имат своята европейска здравноосигурителна карта със себе си по време на посещението на австрийския университет. Чуждестранните студенти могат или да получат австрийската обществена помощ медицинска застраховка или купуват здравна застраховка от частен превозвач.

 

Защо да учим в Австрия?

Предлагайки изключително развита социална пазарна икономика, разнообразни възможности за заетост и един от най-високите стандарти на живот в света, Австрия е сред 15-те най-богатите страни в света. С процъфтяваща туристическа индустрия, завладяващ исторически забележителности и красива планинска природа, Австрия остава популярен сред европейските и отвъдморските туристи, както и студенти, които искат да следват във висши образователни степени от престижен австрийския университет.

За Австрия

Австрия е официално посочен като Република Австрия, страна, която е политически счита федерална република и има население от над осем милиона души граждани. Австрия граничи на север своята страна от Германия и Чешката република; Словакия и Унгария на изток му страна; Италия и Словения на юг и Лихтенщайн и Швейцария на запад. Девет федерални провинции разделени на области включват Австрия "е 84 000 кв. км земя (33 000 кв. мили), с Vienna негова столица и най-голям град. Член на Организацията на обединените нации и Европейският съюз, Австрия приели еврото за своя официална валута през 1999 година.

 

Австрия "и климата

Повечето от Австрия се намира в умерения пояс да се охлади повлиян през лятото от топлите ветрове, идващи от запад.Тъй като по-голямата част на Австрия е засенчена от Алпите, климатът е предимно на "алпийски " климат - по-скоро студено през зимните месеци (от 0 до -10 по Целзий или 32 до 15 градуса по Фаренхайт) и сравнително топло през лятото ( 25 до 40 по Целзий или 77-100 градуса по Фаренхайт). Като цяло, Австрия recieves около 660 mm (26 инча) на дъжд, сняг или лед всяка година, като средната месечна сума на валежите от 55 mm, или около два инча.

 

Основни факти за Австрия

  • Близо 90 процента от Австрия 'S гражданите говорят немски, следвана от Сърбия / босненски / хърватски (четири процента); турски (два процента); унгарски (половината процента) и Полша (половин процент)
  • Повечето австрийци, които са религиозни, са римокатолици
  • Деветнадесет австрийците са получили Нобелова награда за медицина, физиология, химия или физика. Това в момента стои като една от най-голям брой за възлагане на глава от населението за всяка страна в света.
  • Възобновяемите ресурси предоставят Австрия с над 60 precent на своята сила, предимно слънчева и вятърна енергия.
  • В почти 650 години стар, Виенския университет е Австрия "е най-големият и най-старият университет.

Учебни заведения

Учебни заведения и университети в Австрия

Учебни заведения и университети за онлайн обучение в Австрия