Австралия

Проучване в Австралия

Висше образование

Университетски курсове на обучение включват бакалавърски степени на равнище бакалавърска степен. На следдипломно равнище, специализанти сертификати и дипломи се предлагат в допълнение към магистърска и докторска степен. Магистърски програми се предлагат в много дисциплини, включително социалните науки, инженерство, здравни науки, бизнес и икономика. Магистърски степени обикновено включват изследвания или курсова работа, или комбинация от двете.

 

Защо да учим в Австралия?

В допълнение към Австралия, че е чудесно място за живеене, програми Australian магистри са сред най-високо качество в света. The Australian академична среда насърчава иновациите, творчеството, и независимо мислене.

Австралия се ангажира да осигури чуждестранни студенти имат добър опит в Австралия.Институциите, които признават, чуждестранните студенти трябва да се придържат към строг набор от изисквания по отношение на маркетинговите дейности, доставка разбира се, съоръжения и студентски услуги, като например правни и здравни услуги.

 

Университетите

Четири от Австралия 39 университети се класират в топ 100 от 2012-2013 Times висше образование World University Rankings . Тези училища включват в университета в Мелбърн (28), Австралийския национален университет (37-о), Университета в Сидни (62-о), и Университета на Куинсланд (65-ата). Около 230 000 чуждестранни студенти посещават програми за висше образование в Австралия, с около 90 000 възпитаници всяка година.

 

Таксата за обучение и програма Продължителност

Международните студенти трябва да плащат такса за обучение и такси, преди да започне проучвания Магистърска програма.Характерно за обучение в магистърска степен е A $ 15,000 до A $ 36 000 на година, в зависимост от университета.

Програми магистри са необходими 1-2 години, за да завърши. Курсът на обучение е обикновено две години след бакалавърска степен; Въпреки това, магистърска степен може да се получи за една година, ако студентът е бакалавърска степен се получава с отличие.

 

Учебна година

Академичната година в Австралия започва в началото на март и ще продължи до края на ноември. Повечето училища предлагат два семестъра всяка година, но някои училища използват система триместър и други училища предлагат летни курсове от декември до февруари.

 

Следдипломна Възможности

Магистърска степен по какъвто и дисциплина от австралийски институция прави завършил по-ценно за работодателите в световен мащаб.В допълнение, неотдавна бе приет закон, който позволява на международните възпитаници на австралийските институти да получи работна виза след проучването, което им позволява да работят в Австралия до четири години след дипломирането.

Все пак, въпреки че международните студенти могат да бъдат допуснати да работят в Австралия, след дипломирането си, учениците не трябва да предприема изследвания в Австралия с единствената цел на миграцията. Австралия предвижда преференциално третиране миграция за лица на квалифицирана работна ръка Списък на, но процесът на специалиста миграция е отделно от процеса на студентска виза. Няма гаранция, че един студент учи за магистърска степен в Австралия ще бъде в състояние да мигрират към Австралия.

След завършване на магистърска степен, студентите могат да продължат обучението си, ако те са допуснати за докторска програма и да получат допълнителна студентска виза.

 

Визови изисквания

За получаване на студентска виза, учениците трябва да бъдат включени в курс на пълно работно време, който е регистриран с Министерството Australian за имиграция и гражданство (DIAC). Студенти, приети в кратък курс на по-малко от 3 месеца могат да се обучават на виза посетител. Въпреки това, само ученици със студентска виза, ще имат достъп до Australian здравеопазването и на непълен работен ден. Студентите могат да кандидатстват за студентска виза, след като получи писмо от оферта или електронно потвърждение за записване.

 

Здравно осигуряване

Австралия има специална програма за здравно осигуряване за чуждестранни студенти, наречена Overseas Student Health Cover (OSHC). Учениците трябва да купуват OSHC преди пристигането си в Австралия и покритие трябва да се поддържа по време на престоя на студента на студентска виза. OSHC обхваща медицински или болнични грижи и частично покрива рецепта лекарства и линейки.

 

Съвети

Голяма част от Австралия е разтърсен и посетителите трябва да са наясно с рисковете, свързани с пътувания в пустош. Дори когато не в пустош, защита от слънцето трябва да се използва по всяко време, като пътниците трябва да се пие много вода.

Буш пожари са на обща опасност, особено от края на пролетта до лятото. Пътуващите трябва да поддържат информираността на местоположението на пожари по всяко време.

Други рискове включват отровни змии, паяци и морски жила. Тези опасности могат да бъдат избегнати с ситуационна осведоменост и подходящо облекло и обувки.

За Австралия

Австралия е остров континент и държава, разположена в южното полукълбо между Тихия и Индийския океан. Въпреки че шестата по големина страна в света по площ, Австралия има население от едва 20 милиона евро. По-голямата част от населението живее по южното и източното крайбрежие. Австралия е силно развита страна с петата най-висока в света човек от населението. Основни индустрии се съсредоточи върху богати природни ресурси на Австралия, включително селското стопанство, градинарството, риболова и горското стопанство, и минерали.

 

Климат

Поради голяма земна маса на Австралия, климатът варира в широки граници в цялата страна. В северната една трета от страната е в тропиците, докато останалата част е с умерен климат, с най-студените райони в Югоизточна и Тасмания. Seasons са противоположни от северното полукълбо.Summer случва от декември до февруари, есента от март до май, зимата от юни до август и пролетта от септември до ноември.

 

Култура

Австралия е много безопасна, приятелска и мултикултурно общество, което е една от най-разнообразните в света. Почти една четвърт от населението е роден в друга страна. В допълнение към множеството имигранти култури, голяма част от Австралийски културата се извлича от абориген наследство.

Въпреки Australian обществото като цяло е много ежедневни, много работни места и ресторанти имат облеклото. Австралийците обичат спорта, така и изкуството, включително кино, литература, музика, танц и театър. Арт музеи и галерии изобилстват във всички големи австралийски градове.

 

Разходите за живот

Издръжката на живота е подобно на САЩ и Великобритания.Международните студенти трябва да покаже на миграционните власти, че те разполагат с достатъчно пари за покриване на разходите за издръжка, обучение и такси по време на престоя си. Студентите могат да работят на непълен работен ден, за да спечелиш пари към разходите за издръжка. Годишният разход изискването от 2012 г. е 18 610 щатски долара за студент, A 6,515$ за съпруга на студента или партньор, A $ 3 720 за първото дете на студента, и A $ 2.790 за всяко следващо дете.