7 Магистратура Програми в Архитектурни проучвания в Турция for 2024

Магистратура Програми в Архитектурни проучвания в Турция for 2024Filter
    • Rotterdam, Холандия
    • Bilbao, Испания
    • + 5 more

    Редовно обучение

    2 години

    Смесен, На територията на колежа

    Английски език

    Обаждане на бъдещи градски мислители, които са любопитни и се интересуват от това как можем да съживим постиндустриалните градове! Тази вълнуваща и уникална магистърска програма иска да създаде образователен опит, който разпознава и отговаря критично на проблемите на градовете в различни форми и етапи на постиндустриалния преход и обучава следващото поколение специалисти с умения и знания от 21-ви век, необходими за справяне с предизвикателствата и възможностите на градовете в преход и свръхразнообразните общества. Това е идеалната програма за професионалисти, участващи в проектирането, планирането, управлението или оценката на града, които искат да се присъединят към жизнена общност на знанието и иновациите, ангажирана с преосмислянето на по-устойчиво градско бъдеще. RePIC насърчава трансформативните начини на преподаване, изследване и учене - в отговор на специфичните предизвикателства и характеристики на постиндустриалните градове.

    • Caserta, Италия
    • Istanbul, Турция

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Като част от двугодишния курс по специалност „Архитектура_Интериорен дизайн и за автономия“ на английски език, магистърска степен в клас LM-4 Архитектура и строително инженерство-архитектура, катедрата по архитектура и индустриален дизайн „Луиджи Ванвители“ (DADI) влезе в две международни споразумения за създаване на две двойни титли, едната през 2015 г., а другата през 2016 г.

    • Izmir, Турция

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Urban изградена среда се трансформира в местен и глобален мащаб се дължи на напредъка в областта на информационните и строителни технологии. Въздействието на тази трансформация на всекидневния живот и на качеството на пространството призовава за непрекъснато обновяване на архитектурния дискурс и практиката.

    • Izmir, Турция

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Архитектурният областта в момента претърпява значителни трансформации, както на теоретични и практически нива се дължи на развитието на цифровите технологии и нарастващото значение на процесите на глобализация и въпросите на устойчивото развитие. В резултат на това, докато областите съдържанието и специализация на промяна архитектура, се появяват безпрецедентни изследователски области.

    • Aksaray, Турция

    Английски език, Турски

    Нашата цел като факултет по архитектура и дизайн обучава студентите да станат архитекти, които са креативни и имат екологични и исторически познания, етични и естетически ценности; които могат да се справят с проблемите, които допринасят за технологиите, изобразителното изкуство, хуманитарните социални науки и философията. Очаква се възможностите на нашия факултет по архитектура и дизайн, които се предоставят с местоположението му, преподавателския състав, натрупването на знания, образованието и научните изследвания да подобрят повишаването на качеството на изградената среда.

    • Ankara, Турция

    Английски език, Турски

    Градоустройството е дисциплина, която се състои от проучване и изготвяне на планове, програми и проекти, изготвени в перспективата на национален план за селище и развитие с научни усилия и реализиране на усилия с тези цели.

    • Istanbul, Турция

    Редовно обучение

    4 семестри

    На територията на колежа

    Английски език

    Завършилата програма по архитектура възнамерява да развие и задълбочи познанията на студентите в областта на архитектурата до по-високи нива на професионална компетентност въз основа на бакалавърска квалификация; да даде на учениците разбирателство в научните изследвания; да се развие способността да се провеждат и общуват отделно проучванията и способността им да подобряват интелектуалния растеж през целия живот.