Магистър По Счетоводство И Контрол

VU University Amsterdam

Магистър По Счетоводство И Контрол

VU University Amsterdam

Магистър по Счетоводство и контрол


The Master "и Счетоводство и контрол е от една година програма, състояща се от най-малко седем курсове и теза. Програмата поставя бързо темпо, с къси, фокусирани периоди от по шест учебни седмици, последвано от изпити. В основата на програмата се състои от задължителни курсове по финансово отчитане, управление на счетоводството, корпоративно право, корпоративно управление и емпирични изследвания в областта на счетоводството. В допълнение, ще имате възможност да предприеме набор от избираеми дисциплини по теми като одит, счетоводни системи информация, контрол на управлението, корпоративните финанси и счетоводна теория. Курсовете обикновено се състои от смес от лекции и активни методи на преподаване, включващи индивидуална и групова работа.

И накрая, ще пиша магистърска тезата струва 18 кредита.Вашата теза ще доказва, че вие ​​притежавате и знанията, на дисциплината очаква от амбициозен професионалист, и изследвания, аналитични и умения се изисква докладване на компетентен изследовател.

&nbsp

&nbsp

Разширете перспективи със стаж


Уникална характеристика на Учителя "е програма Счетоводство и контрол е нейната отвореност към света на практика, така и на научните изследвания. Това създава много възможности за амбициозни студенти да проучи един или двата свята по-задълбочено по време на обучението.

Фактът, че програмата се вгражда в Амстердам Research Center в Счетоводни (ARCA) означава, че ще бъдат включени в текущите научни изследвания. Вашата теза ще отправи изследователска тема, и някои студенти отида на стажовете по време на които те участват в изследователски дейности, от още по-практически план.

The Master "и програмата има тесни връзки с следдипломна програма за счетоводството, който поддържа тесни контакти с големите международни одиторски мрежи. Като студент, ще се възползват от тези експертни специалисти ", и тези контакти ще помогне на отворени врати за ценен опит за стаж.

&nbsp

&nbsp

Parttime проучване (на нидерландски език)

VU University предлага parttime Счетоводство магистър & Control. The parttime програма се преподава в холандски. Вие ще бъдете в състояние да получи както Магистър (MSC) заглавието и се квалифицира като регистриран счетоводител в Холандия в най-малко 3,5 години (в зависимост от точната си образование).

&nbsp

&nbsp

Възможности за работа


След като успешно са завършили магистърската програма по счетоводство и контрол, ще притежават солидни познания на производствената верига в рамките на финансовите и административни дейности на големите организации. Ще са усвоили различни аспекти на тези процеси, от първоначалното записване на операциите чрез вътрешно отчитане и неговите последици за вземане на решения, за външната представянето и одитирането на отчетените данни.

Посоката решите да приемате ще зависи отчасти от вашата специализация. Управление, контрол и отчетност обучава да стане финансов мениджър и контролер. Специализацията по финансово счетоводство и одит ще ви позволи да се впуснат в кариерата си като вътрешен одитор или обществена.Специализацията управление на информацията ще ви подготвят за кариера в областта на управлението на счетоводството и консултации, с акцент върху аспекти, свързани с проектиране, управление и осигуряване на информационни системи.

Програма завършилите ще бъдат оборудвани за начална длъжност като асистент-контролери или помощник-одитори, например. Програмата е отличен трамплин за вида на повишаване на професионалната квалификация, която обикновено се очаква за тези позиции.

VU University Amsterdam се предлага широка гама от програми за следдипломна квалификация, водещи до квалификации, като Certified Controller, регистриран одитор (Холандия), EDP одитор, финансов аналитик (CFA), консултант по управление, мениджър на промяната или публичния сектор Controller. Освен това, университетът предлага докторски програми за тези студенти, които желаят да следват научна кариера, или желаят да задълбочат знанията си още повече преди започване на професионална кариера.

&nbsp

&nbsp

Специфични изисквания за прием


Можете да получите директен достъп до магистърска "е програма по счетоводство и контрол с университет бакалавър " и диплома по икономика, бизнес администрация или иконометрия. Въпреки това, трябва да са преминали успешно следните теми от VU-план, или техните еквиваленти в други университети:

  • Задължителното Счетоводство ядро ​​обект (kernvak Счетоводство)
  • Счетоводителят начинаещи (werkcollege BIJ kernvak Счетоводство)
  • Финансов отчет Анализ
  • Управленско счетоводство
  • Systems счетоводната информация
  • Методи и техники за Business Economics Research.За допълнителна информация или в случай, ако имате въпроси, попълнете тази форма. Това ще ви отнеме не повече от 45 секунди!
Ако не сте от англоезична държава, VU University Amsterdam ви задължава да издържите изпит по английски език. Гарантирайте си място в следващия изпит TOEFL в вашия тест център. Не забравяйте, местата са ограничени и изпитът е забранен без регистрация. Регистрирайте се сега!

| Допълнителна информация


Редовно обучение
Продължителност 12 - 42 
Задочно обучение да
Редовно обучение да
такса Запитване на информация
Дата на начало Септември 2015
Дата на край Запитване на информация
Място Холандия, Amsterdam
Крайна дата за записване deadline for international students
Обща информация
Може ли да ми изпратите повече информация?
Крайна дата за кандидатстване
Кога е крайния срок за кандидатстване?
Такси и цени
Колко струва?
Мога ли да платя на вноски?
Тип на програма и продължителност на програмата
Достъпно ли е обучение онлайн?
Колко продължава?
Може ли да следвам задочно или в вечерна форма?
Дали тази програма е редовна или задочна/вечерна?
Място за обучение
Къде се намира училището?
Къде се намира кампусът?
В коя област/регион/щат се намира университета?
Финансиране
Какви други алтернативи за финансиране имате?
Условия за участие
Ако имам степен в ... може ли да кандидатствам?
Как да кандидатствам?
Какви документи се изискват?
Как протича записване за университета/кандидатстването?
Език
На какъв език се преподава в този курс?
Предимства след завършване на програма
Какви са предимствата на тази програма?
Има ли международно признание?
Каква работа мога да намеря след този курс?